Zo pak je gratis festivals mee in 2015

By Caspar     1 mei 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Alle gratis festivals op een rijtje

Een festival kan vaak duur uitpakken, zo betaal je vaak al veel geld voor drank en eten. Ook tickets kunnen een fikse prijs hebben. Zo ben je vaak inclusief ticket op een festival wel rond de €100 kwijt aan alles bij elkaar. Dit kan een zware klap zijn voor je portemonnee, maar wat is nu lekkerder dan een mooi rijtje te zien met alle gratis festivals van 2015. Op Kortingscode.nl hebben wij al iets voor je geschreven over het besparen op festivals, nu vind je meer hierover door middel van alle gratis festivals.


Gratis festivals over heel Nederland

Bevrijdingsfestivals

Zo wordt er door het gehele land op Bevrijdingsdag de nationale dag van de vrijheid gevierd met een hoop verschillende festivals over het land. De nationale bevrijdingsfestivals vindt plaats in Amsterdam en de twaalf provinciehoofdsteden.  Zo kan je luisteren naar bands zoals Kensington en de 3J’s.

Mama’s Pride

Speciaal voor moederdag 2015 is er een festival in Geleen in provincie Limburg. Dit festival is speciaal georganiseerd om naar toe te gaan met jouw moeder. Zo wordt op dit festival veel de kans gegeven aan talentvolle jonge bands. Weet je niet wat je voor je moeder moet aanschaffen voor moederdag 2015? Klik dan hier met tips voor moederdag cadeaus.

Jazzdag 2015

Een groot liefhebber van Jazz muziek? Dan is de Jazzdag 2015 in Rotterdam echt iets voor jou. Dit is het grootste jazznetwerkevenement in Nederland. Zo worden veel showcase optredens van getalenteerde jazzartiesten gegeven en is het voor iedereen gratis te bezoeken. Dit evenement is op vrijdag 26 juni

Parkpop 2015

Een bekend gratis festival in 2015 is die van Parkpop. Parkpop is een jaarlijks terugkerend festival in het Zuiderpark in Den Haag.  Dit jaar vindt het plaats op 27 juni met bekende artiesten als Madness, de Kraaien, Golden Earring en Gers Pardoel.


Gratis festivals Amsterdam

Het weekend van de Rollende Keukens

Speciaal georganiseerd voor het hemelvaartsweekend door Mister Kitchen & Pacific Parc weer een editie van Rollende Keukens. Wat dit inhoudt is dat er een hoop foodtrucks aanwezig zijn in het Westerpark en voor jou al het eten vers klaar maken. Een heerlijk gratis festival om van te smullen.

Soccerrocker 2015

Voetbal en muziek jouw passie? Dan ben je hier op de perfecte plaats. Zo kun je genieten van muziek maar ook je voetbal talenten laten zien op het voetbalveld. Een mooi gratis festival dus.  Dit evenement vindt plaats op zaterdag 30 mei.

Convoi de Fête 

Dit festival is soortgelijk aan de Rollende Keukens, alleen hier wordt veel gebruik gemaakt van muziek. Zo vind je een hoop muzikanten bij elkaar terwijl je kan genieten van een goede maaltijd. Dit festival wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. Helaas is het nog niet helemaal bekend wanneer zij in Amsterdam zullen zijn maar dat is ergens tussen 31 juli en 9 augustus.


Gratis festivals Rotterdam

Metropolis Festival 2015

Het Metropolis festival is een gratis festival in het Zuiderpark in Rotterdam. Dit festival zit vol met alle muziekgenres die variëren van rock,metal, indie, hiphop, punk en elektronisch. Een muziekfestival die voor iedereen wat wils heeft dus!

Food Truck Festival Trek

Rotterdams eigen Rollende Keukens , wederom een mooi gratis festival.  Houd jij dus ook zo van lekker eten en drinken, ga dan zeker naar het Rotterdamse Vroesenpark. Naast dit eten is er ook vermaak in de vorm van theater en livemuziek.

Jazz Festival Hillgersberg

Jazzfestival Hilligersberg vindt vlak buiten Rotterdam plaats. Met vier podia treden er zo dertig bands uit binnen en buitenland op. Dit 3 daags festival is gratis te bezoeken en heeft jazz muziekstijlen van blues, reggae, soul, rock en country. Dit festival is gratis te bezoeken en begint op vrijdag 26 juni t/m zondag 28 juni.


Festival gratis? Dat is te mooi om waar te zijn

Nu je weet welke festivals je binnenkort gratis kan bezoeken is het ook altijd fijn om te weten wat je nu aan moet naar een festival.  Meer hierover lees je in het artikel over de festival outfit van 2015. 

Met al deze festivaltips op een rijtje rest ons maar een ding en dat is hopen op mooi weer en jou veel plezier toewensen op deze festivals! Mocht je nog andere suggesties hebben voor gratis festivals laat dat ons dan weten hieronder in een reactie.

Caspar

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!