Hoe haal ik hardloopschoenen met korting?

By Anne     6 mei 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Hardlopen op je sneakers

Het wordt weer lekker weer en mensen beginnen massaal weer met hardlopen. Het is ook heerlijk om te doen in een lekker zonnetje, maar voor hardlopen heb je uiteraard ook een stevig paar schoenen nodig. Om het belasten van je spieren en benen te voorkomen zullen wij bij Kortingscode.nl een mooi lijstje met hardloopschoenen voor je klaarzetten.  Zo heb je nu de gloednieuwe Nike Lunarglide 6,  in de ogen van topsporters een van de beste hardloopschoenen van dit moment. In dit lijstje vind je ze allemaal met de desbetreffende kortingscodes.


Zalando

Op zoek naar de beste hardloopschoenen? Dan ben je bij Zalando op de juiste plek. Met een combinatie van een hoop kortingscodes en een hoop verschillende merken kan je mooi hier je hardloopschoenen aanschaffen.

  • Bestel nu je schoenen met 10% korting met de exclusieve Zalando kortingscode. Zo krijg je je Nike Performance met korting thuis gestuurd.
  • Ook is het mogelijk om bij Zalando tot 40% korting te krijgen op oude modellen.


Sarenza

Op zoek naar de beste hardloopschoenen? Dan ben je bij Zalando op de juiste plek. Met een combinatie van een hoop kortingscodes en een hoop verschillende merken kan je mooi hier je hardloopschoenen aanschaffen.

  • Zo koop je bij Sarenza met een €10 kortingscode je gloednieuwe hardloopschoenen. Via onze exclusieve code is dit mogelijk, maar ook kan dit als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Sarenza.
  • Een andere optie is gebruik maken van een kortingscode van 12% bij Sarenza. Hierbij heb je wel een onderwaarde van €100 nodig, dus een extra paar sneakers erbij kan nooit kwaad.

Kickz

Bij Kickz vind je de Nike Lunarglide ook met korting, zo heeft Nike alle Lunar modellen aanwezig en heeft het ook beschikking tot een hoop andere merken voor hardloopschoenen.

  • Pak €10 korting met de exclusieve kortingscode van Kortingscode.nl op je hardloopschoenen. Ideaal dus.
  • Bij Kickz heb je ook de mogelijkheid op korting die wel kan oplopen tot 50%. Zo haal je goedkoop je hardloopschoenen.


Andere opties voor schoenen

Ben je toch op zoek naar iets anders voor schoenen? Meer hierover kan je hier lezen over schoenen zoals die van Clarks. 

Ben je meer geïnteresseerd in sneakers? Dan lees je hier hoe je ideaal korting op je sneakers pakt. Mocht je in dat geval specifiek op zoek zijn naar een bepaald soort sneakers zoals de Nike Roshe Run of de adidas supercolor kan je het lezen door op het merk te klikken.

Anne

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!