Hoe werkt een selfie stick?

Door Robin     20 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

But first, let me take a selfie

Je kent het wel, je gaat op vakantie met zijn tweeën of een klein groepje en wilt een foto maken met zijn allen voor een mooi monument of voor het water. Om een beetje mee te gaan met de tijd worden dat meer en meer selfies en worden die vaak snel gedeeld met vrienden. Daarom bekijken wij op Kortingscode.nl alle opties voor een selfie stick voor met je eigen telefoon of met andere apparaten. Het is namelijk toch handig om te weten hoe een selfie stick werkt.

Hoe werkt een selfie stick?

Een selfie maken is tegenwoordig hartstikke eenvoudig. Elke mobiele telefoon heeft tegenwoordig een camera aan de voor en achterkant van het toestel. Een selfie maken is in dat opzicht erg eenvoudig. Je houdt in principe je telefoon voor je zodat je makkelijk een foto kan maken. Een andere optie is het gebruik maken van een selfie stick. Op die manier heb je een beter beeld van de omgeving om je heen en heb je meer vrijheid om meer mensen te betrekken. Afhangend van wat je gebruikt is de werking van een selfie stick erg eenvoudig. Of je nu je mobiel wilt gebruiken of een GoPro camera.  


Wat is een GoPro camera?

Een GoPro is een camera die vooral veel gebruikt wordt tijdens het filmen van extreme omstandigheden. Vaak wordt hij gebruikt bij bungeejumpen, wintersport en andere extreme sports. Dit is namelijk omdat een GoPro wel tegen een stootje kan en waterproof is. Het hoeft uiteraard niet alleen voor dit soort omstandigheden gebruikt te worden maar het maakt het wel eenvoudiger. Zo kan je je GoPro camera vastmaken aan bijvoorbeeld je auto of een stok. Vanwege de zuignappen kan je hem makkelijk vastplakken maar ook is het met een stok mooi om te filmen.


Waar haal ik zo een GoPro of een selfie stick?

Een GoPro en een selfie stok zijn over de laatste maanden razend populair geworden en zijn met de tijd bij steeds meer shops te verkrijgen. Hier willen wij even snel alle winkels voor jou op een rijtje zetten en een aantal benodigde kortingsacties erbij opnoemen.

Bol.com maakt de selfie eenvoudiger voor je

Bij Bol.com vind je al een selfie stick vanaf €9,62 waar je je eigen mobiel in kan klikken. Deze krijg je dan ook nog eens gratis thuisbezorgd om het eenvoudiger te maken. Ook is het mogelijk om je verjaardagscadeau te verzilveren bij Bol.com en met een kortingscode van €2,50 je volgende bestelling binnenhalen.

Ook vind je bij Bol.com een mooie GoPro camera, deze zijn al vanaf €139 beschikbaar. Voor €25,95 extra ontvang je hierbij een mooie stok die uitschuifbaar is tot 96 cm waarmee je jouw ideale selfie kan maken.

Ook bij speelgoedwinkels koop je een selfie stick

Bij Intertoys en de Bart Smit haal je nu ook een selfie stick, deze haal je dan alleen voor je telefoon maar is nog steeds goed bruikbaar.

Zo haal je bij de Bart Smit een mooie selfie stick met Bluetooth waar alle type smartphones inpassen.   Zo verbindt je je telefoon met Bluetooth en kan je gelijk aan de slag. Bij de Bart Smit schaf je deze stok al aan voor €19,99. Maar ook bij de Intertoys heb je deze optie. Nu ontvang je bij je selfie stick een afstandsbediening en koop je voor €9,99 een stick waarmee je makkelijk foto’s maakt.

Bij de V&D haal je jouw GoPro voor jouw extreme sports

Ben je op zoek naar een combinatie van een hoop elektronica en wil je weten hoe die selfie stick werkt? Dan kan je hem aanschaffen bij de V&D.  Bij de V&D hebben ze een samenwerking met Perry Sport en kan je zo op die manier een GoPro aanschaffen met korting. Als relevante kortingen kan je gebruik maken van gratis verzending of VIP worden bij de V&D, in dat geval pak je 20% korting voor jouw nieuwe GoPro camera.


Geniet van je activiteiten met je GoPro of selfie stick

Met dit artikel hopen wij dat je meer inzicht hebt in het nemen van selfies en ook met een heuze GoPro en selfie stick te werk gaat. Hieronder misschien een goed idee voor het testen van je GoPro?

 

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!