Ideeën voor vakanties in 2015 nodig? Brainstorm hier met deze tips.

By Caspar     8 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Vakantie zoeken

De zomer en meivakantie van 2015 komen er weer aan. Om een mooie vakantie uit te zoeken is vaak niet eenvoudig, vaak is het lastig om een goede bestemming te vinden of het vinden van goede deals is ook niet altijd even makkelijk. Bij Kortingscode.nl bieden we jou hier een soort gids aan met ideeën voor jouw mei en zomervakantie.


Meivakantie en zomervakantie 2015 in Nederland

Om te kijken waar jij ideaal op vakantie kan gaan in Nederland hebben wij een lijstje gemaakt.  Met dit lijstje kan je de beste vakantieplekken vinden voor in Nederland.

CenterParcs heeft bungalows door het hele land.

Om een fijne vakantie te hebben in Nederland is het gebruik maken van CenterParcs vaak een goede. CenterParcs biedt vaak een hoop codes of acties aan die bruikbaar zijn voor het boeken van jouw trip.

 • Boek nu bijvoorbeeld last minute voor de meivakantie vanaf €229. Zo heb je voor een laag tarief al een goed initiatief voor het boeken van een vakantie.
 • Bij CenterParcs is het vaak handig om al tijdens de schoolvakantie te boeken. Hierdoor krijg je lagere tarieven voor bij het boeken van je trip.
 • Maak gebruik van de vakantie voordeel kaart. Deze kaart houdt in dat je in een keer drie vakanties boekt. Voor het geval van de mei en zomervakantie komt dit ideaal uit. Hierdoor krijg je korting op je totale boeking.

Effeweg.nl laat je even op vakantie gaan in Nederland

Bij Effeweg.nl boek je een luxe excursiereis waar dan ook in Nederland. Bij Effeweg.nl wordt je altijd vervoerd met de bus, mocht je echt zelf willen dan is met de auto ook mogelijk.

 • Pak bijvoorbeeld de excursiereis naar de Veluwe mee, zo ben je 5 dagen weg met een half pension en betaal je maar €259 voor je verblijf in Nunspeet.
 • Heb je liever vakantie in het Noorden? Pak dan de 5 daagse excursiereis naar Friesland, Groningen en Texel mee voor €319. Bij deze reis is alles geregeld (vervoer/eten etc)
 • Een andere mogelijkheid is om naar een vakantiehuisje te gaan in Domburg, Zeeland. Vanaf €119 heb je daar al je eigen huisje vlakbij de zee.

Meivakantie en zomervakantie 2015 in buitenland.

Ook hier gebruiken wij Effeweg.nl vanwege het aanbod

Effeweg.nl is ook goed bruikbaar in het buitenland, zo hebben zij ook een hoop vakantie aanbiedingen die het goed doen tijdens de meivakantie en zomervakantie.

 • De meest geboekte reis is de 3 daagse stedentrip naar Parijs van Effeweg.nl, hier betaal je maar €99 voor een aantal mooie dagen in Parijs, inclusief een busrit en verblijfplaats.
 • Een andere bestseller is wel een interessante. Het is een vlieg-busreis naar de Noorse fjorden en Fagernes. Vanaf het vliegveld in Noorwegen zal je elke da begeleid worden door een Nederlandse chauffeur in de touringcar.  Voor €869 heb je een fantastische zomervakantie.
 • Een andere optie is de 10-daagse reis naar Kroatie, hier vertoef je 10 dagen op het eiland KrK. Beter bekend als het Gouden Eiland vanwege de rijke cultuur en natuur. Vanaf €499 heb je voor 10 dagen al een halfpension in Kroatie.

De Jong Intra vakanties heeft alles wat je zoekt.

Bij de Jong Intra vakanties heb je de ideale opties voor jouw vakantie ideeën in 2015, of het nu de meivakantie of zomervakantie is.

 • Boek jouw droomvakantie bij de Jong Intra en maak gebruik van de kortingscode met €30.
 • Zo boek je al een mooie reis naar Thailand vanaf €644 per persoon voor 4 dagen in een luxe hotel in midden van Thailand vlakbij het strand.
 • Een andere optie is een luxe vakantie naar Portugal ,hier kom je heel goedkoop uit en is het ook nog eens ideaal voor jouw zomervakantie 2015. Vanaf €250 heb je al je reis geboekt inclusief verblijfplek.

Andere opties om jouw vakantie 2015 beter te maken

Uiteraard gaat een vakantie niet alleen om het boeken van je reis, ook komen er een aantal andere dingen bij kijken zoals het reserveren van een auto of het aanschaffen van bagage zoals koffers en tassen voor jouw reis. 

Bij Bagageonline haal je perfect jouw favoriete koffers en tassen.

Jong en oud,  Bagageonline heeft koffers en (reis)tassen voor iedereen. Voor iedereen zijn er mogelijkheden tot het aanschaffen van jouw favoriete koffer voor jouw mei of zomervakantie 2015.

 • Schaf nu de bestseller aan van Samsonite,  een grote koffer met een inhoud van 88 liter. Deze schaf je al aan voor €139, bij Bagageonline kan je ook nog eens gebruik maken van de exclusieve code van €5 korting op jouw koffers.
 • Zoek je een grote reistas zonder wielen? Ook dan kan je terecht bij Bagageonline. Vanaf €39,95 heb je al een tas met een inhoud van 44 liter binnen. Ook hierbij kan je die exclusieve code van €5 korting verzilveren. 

Alamo boekt voor jou eenvoudig auto’s op je reis

Om jouw reis nog makkelijker te maken heeft Alamo een hoop auto’s en busjes klaar staan. Alamo haar top 5 autohuur locaties zijn in de USA, Canada, Curaçao, Spanje en Portugal en kan je al vanaf €11 per dag een auto huren in Portugal. Uiteraard variëren deze prijzen maar over het algemeen biedt Alamo een van de beste deals voor autoverhuur. 

 • Schrijf je in voor de nieuwsbriefdeal van Alamo en pak dan al €10 korting op je boeking.
 • Een andere optie is member worden bij Alamo, hiermee ontvang je 5% korting op je boeking.

Met deze tips hopen wij dat je goed een idee hebt en weet wat je graag zou willen doen in de mei en zomervakantie van 2015. Dan rest er ons maar een ding om te doen en dat is je fijne vakanties toe te wensen.

Caspar

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!