Vier Koningsdag 2015 met korting

By Robin     24 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Oranje boven

Koningsdag komt er weer aan, dit traditionele feest ter ere van het koninklijk huis wordt jaarlijks eind April gevierd. Maar wat voor een activiteiten maken het nu leuk en hoe kan je hier nou eigenlijk korting op vangen? Afhangend van de ouderwetse feesten of je liever naar een feestje gaat en vaart door de grachten zullen wij hier op Kortingscode.nl een aantal tips geven. Zo kan je genieten van je vrije dag met Koningsdag 2015.  


Ouderwetse activiteiten

Tegenwoordig zijn de ouderwetse activiteiten niet heel erg meer van deze tijd en vanaf Koningsdag 2015 is er min of meer een nieuw leven ingeblazen bij de feestdag.  Nu is vanaf 2015 er een nieuwe stijl en kan je gaan kijken naar de koninklijke familie die door het centrum van een stad lopen in combinatie met een defilé.  Dit is altijd een optie om te gaan bekijken, dit jaar is het in Dordrecht.

Koningsdag feestjes 2015

Afhangend van in welke stad je je begeeft zijn er vaak veel feesten. Amsterdam, Utrecht en Breda zijn hier de grootste steden in, met veel activiteiten op straat zoals markten en boottochten door de grachten. Andere opties zijn ook het zoeken van feesten in de stad of een soort van festival. Hierbij is het vaak handig om te weten hoe je hier korting mee kan pakken:

  • Zo is het vaak slim om een Early Bird ticket aan te schaffen. Een Early Bird ticket is een ticket die als eerste in de verkoop gaan. Zo begint het met een stuk lagere prijs dan de originele tickets vanwege de vroeg boekkorting. 
  • Een andere optie op het besparen van tickets is het kopen van tickets in combinatie met wat munten voor het feest. Zo krijg je vaak alvast wat korting op dranken die je op het festival kan bestellen.

Hoe moet ik gekleed? 

Bij een leuke Koningsdag voor 2015 hoort vaak een speciale outfit bij. Zo zijn er meerdere opties die je kan nemen met betrekking tot je kleren. Zo schaf je bijvoorbeeld een oranje Opposuit aan, deze kan je halen bij verschillende webwinkels zoals Bol.com en de V&D. Hier zijn ook verschillende kortingsacties voor beschikbaar. 

Buiten een mooi Oranje pak zijn er ook altijd andere opties voor het kleden tijdens Koningsdag 2015.  Ook kan je bij Zalando een hoop oranje artikelen aanschaffen en zou je uiteraard je eigen outfit samen kunnen stellen. Zo heb je de mogelijkheden voor het aanschaffen van oranje truien, t-shirts en oranje broeken. Ook zijn oranje schoenen mogelijk.  Een optie waar je veel gebruik van kan maken is het aanschaffen van een Nederlands elftal voetbalshirt. Die kan je het hele jaar door bij meerdere evenementen gebruiken en ook tijdens het sporten zou het kunnen. Met een aantal kortingscodes haal je deze voordelig in huis.


Vier je Koningsdag in oranje stijl

Met deze handige tips voor Koningsdag hopen wij dat je Koningsdag 2015 in stijl gaat vieren. Wij kunnen je dan alleen maar veel plezier wensen.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!