Een Koningsdag outfit met korting voor 2015

By Caspar     21 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Oranjemassa

Steek jij boven de oranjemassa uit op Koningsdag 2015? Of draag jij juist een bescheiden shirtje om jouw Koningsdag te vieren? Je ziet de gekste dingen voorbij komen op alle Oranjefeesten in de stad. Bovendien is Koningsdag vaak één van de eerste écht warme dagen van het jaar en dat betekent dat je outfit niet onder je jas hoeft te blijven!

Koningsdag is al binnenkort en dus moet die outfit er nu snel komen. Omdat Koningsdag al duur genoeg is heb ik de koningsdag outfit 2015 korting voor je opgespoord. Kijk hieronder welk type je bent en waar jij je outfit (met korting) koopt. 


Het Ik-doe-niet-aan-oranje-outfits voor Koningsdag type

Je zegt tegen iedereen dat je het onzin vind om iets oranjes aan te doen, maar eigenlijk ben je bang om op te vallen. De verkeerde keuze. Juist door geen aandacht aan je Koningsdag outfit te besteden krijg je de hele dag de opmerking: “waar is jouw oranje?!”. Gelukkig wordt je uiteindelijk gered door iemand met een rood-wit-blauw schminkstick. 

 • Waar te koop: ergens in een diep dal waarschijnlijk
 • Korting: geen


Het-is-toch-oranje type

Jij was vorig jaar het type hierboven, maar denkt nu je fout recht te hebben gezet door het enige oranje T-shirt uit je kast te pakken. De vraag “waar is jouw oranje?!” heb je ontweken. Touché. Maar om nou te zeggen dat je er leuk bij loopt in dat verwassen, smoezelige shirt? Nou nee.

 • Waar te koop: gratis bij een pak koekjes
 • Korting: 100% (want gratis)

Type opblaaskroon

Jouw Koningsdag outfit is een leuk, hip oranje shirt op je favoriete (spijker)broek. Wanneer jou een opblaaskroon wordt uitgereikt pak je deze met beide handen aan. Jij vind het namelijk best leuk om vandaag lekker in de oranjemassa op te gaan en een beetje gek mag echt wel. Combineren met 1 of 2 oranje accessoires is daarom altijd een goed idee.

 • Waar te koop: C&A voor basic shirts (leuk met accessoires) en Zalando voor meer uitgesproken shirts.
 • C&A korting: Je hebt al een oranje shirt voor €4,50 en je betaalt nooit meer dan €14,90. Typ voor meer C&A korting ‘C&A’ in de zoekbalk bovenaan deze pagina.
 • Zalando korting: in de Zalando outlet heb je oranje items in overvloed met 40%-60% korting. Pak ook onze Zalando kortingscode voor 12% korting op je koningsdag outfit.


Oranje in stijl: Van das tot driedelige Koningsdag outfit

In het ‘echte leven’ loop jij eigenlijk nooit in pak, maar een oranje 2-delig kostuum met Koningsdag vind je mooi. Het is tijdloos en vrouwen houden van een man in pak, zelfs als het oranje is. Dit oranje pak van Opposuits koop je via Bol.com voor maar €69,99. Vind je er nog een rood-wit-blauw gilet bij dan ben je helemaal compleet. Iets bescheidener kan natuurlijk ook, dat is misschien nog wel chiquer. 

 • Waar te koop: Bol.com voor ‘the Orange’ van Opposuits of Zalando voor meer bescheiden herenoutfits voor koningsdag
 • Korting: Koop bijvoorbeeld een oranje pantalon met 12% korting met onze Zalando kortingscode. Heel classy met een wit overhemd en oranje stropdas.


De oranje fashionista

We kunnen jou zien als de vrouwelijke tegenhanger van het bovenstaande type. In het dagelijks leven ga jij stijlvol gekleed en jouw Koningsdag 2015 outfit is daar een feestelijke oranje versie van. Je outfit is meer dan alleen een shirt en daarom kan jij ook een rood-wit-blauw combinatie samenstellen, uiteraard met oranje wimpel. Shop je Koningsdag oufit met korting bij elkaar zodat 27 april de vlooienmarkt jouw rode loper is.

 • Waar te koop: Zowel bij Vimodos als Zalando heb je meer dan genoeg keuze uit alle tinten oranje voor jouw unieke outfit.
 • Vimodos korting: Deze week krijg je 21% extra korting bij Vimodos waardoor de korting op kan lopen tot 70%.
 • Zalando korting: Op onze Zalando pagina hebben we verschillende oranje acties waarbij je korting tot 60% kan krijgen op kleding en accessoires.

Lekker gek en creatief type

Het laatste type is een combinatie van alle bovenstaande. Het maakt je niet uit wat je aan hebt als je maar van top tot teen (fel) oranje bent. Vandaag ben jij Oranjegezind en dat zal iedereen weten! Jouw outfit is een combinatie van je eigen creativiteit en de meest oranje items die je met de hoogste korting hebt kunnen vinden. Oranje sneakers vond je te duur dus heb je witte gympen met een oranje verfspuitbus bewerkt. Bovendien ben je altijd gewapend met een rood-wit-blauw schminkstick om iedereen in net zo’n oranje extase te laten verkeren als jij.  

Caspar

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!