Bioscoop fanaat? Zo pak je korting op de bioscoop

Door Don     9 augustus 2017   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Korting op films in de bioscoop

De filmzomer zit er weer aan te komen en films zijn nu populairder dan ooit. Alle kaskrakers komen weer uit en de bezoekersaantallen schieten de lucht in. Meer mensen hebben de tijd om naar de bioscoop te gaan vanwege vrije dagen door feestdagen en vakanties. Vaak betaal je een hoge prijs voor de bioscoop en weten veel mensen niet hoe je korting kan krijgen op een bioscoop kaartje. Hier zullen wij je tips geven over hoe je nou echt voordelig naar de bioscoop kan gaan en die nieuwe kaskraker in goede kwaliteit op een groot scherm kan kijken.


Bij welke bioscoop haal ik wat voor korting?

In Nederland zijn er een aantal grote bioscoopketens en zo zijn er een hoop verschillende manieren om korting te krijgen op een bioscoopticket, ook dit hangt van de bioscoopketen af maar wij zullen alles hieronder voor jou op een rijtje zetten.

Pathé

Een van de grootste bioscoopketens van het land. Zo is er bijna in elke stad wel een Pathé bioscoop. Ook bij Pathé kan je genieten van 3D en IMAX films. Maar hoe krijg je nou goed korting op een Pathé bioscoop?

  • Heb je een CJP pas of ben je nog student? Dan krijg je bij Pathé €2 korting op je ticket bedrag.  Bij de ticketcontrole laat je jouw geldige collegekaart of CJP pas zien.
  • Neem een Pathé abonnement. Met een Pathé betaal je maar €19 per maand en kan je onbeperkt naar de film. Met 2 films per maand heb je dit geld er alweer helemaal uit gehaald. De ideale korting voor de bioscoop voor de filmfanaat.
  • Koop een ticket voor je tiener en ontvang ook zo €3 korting op het bioscoopkaartje.
  • Voor de senior krijg je boven de 65 jaar korting van €2.

Vue bioscopen

Een andere grote bioscoopketen is die van Vue bioscopen. Ook de Vue bioscopen zijn landelijk vertegenwoordig en hebben uiteraard korting voor de bioscoop.

  • Ook bij de Vue bioscopen krijg je je korting voor de bioscoop als je een CJP-houder bent. In dat geval krijg je tot €2 korting op jouw ticket.
  • Ga je met je tiener naar de bioscoop? Korting krijg je hier door de leeftijd tussen 12 en 17 jaar te hebben. Ook dan krijg je €2 korting op de totale ticketprijs.

Kinepolis

Een iets minder grote keten is die van Kinepolis. Maar dat mag de pret niet drukken aangezien er bij Kinepolis korting op de bioscoop is.

  • Ben je nog een student? Dan krijg je bij Kinepolis korting op je entreebewijs, de hoogte hiervan wisselt per bioscoop. Ook met de CJP-pas pak je korting bij de bioscoop, oplopend tot €2.
  • Koop een 10-rittenkaart voor €70. In vergelijking met 10 losse tickets bespaar je dan in totaal €32. Een goede deal al zeggen wij het zelf.

Welke nieuwe films kan ik in de bioscoop zien in 2019?

Elk jaar is het vanaf april tijd voor de echte kaskrakers.


Met deze tips hopen wij dat je lekker vaak naar de film gaat dit seizoen en kan genieten van alle gloednieuwe kaskrakers die de komende maanden in de bioscoop verschijnen. Korting op de bioscoop geeft je hierbij een lekker zetje in die richting. Veel kijkplezier!

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!