Korting op (buiten)speelgoed voor in de tuin of op het pleintje

Door Brigit     2 juni 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Buiten spelen

We weten allemaal dat buitenspelen leuk én gezond is voor kinderen. Sommige kinderen zitten helaas alleen maar voor de televisie. Lekker makkelijk, maar gezond is het niet. Wat kinderen daarom nodig hebben is speelgoed dat ze uitnodigt om naar buiten te gaan en bovendien de fantasie stimuleert! Hieronder leg ik je uit hoe jij korting op kinderspeelgoed voor buitenspelen krijgt. 


Korting op trampolines

Ieder kind droomt van zijn eigen trampoline in de tuin. Ze springen letterlijk een gat in de lucht! Trampolines worden steeds goedkoper en je hebt ze voor ieder formaat tuin.  Zeker deze tijd van het jaar stunten grote speelgoedwinkels met de prijzen van trampolines. Daarom een paar van de beste aanbiedingen op een rij:

 • 20% korting op een trampoline van 240cm doorsnee, voor €95.99 bij Intertoys
 • Trampoline (244cm) inclusief hoog veiligheidsnet voor €149,00 bij Bart Smit
 • Of bespaar 35% op een blauwe trampoline van 305cm en betaal €129,99 bij ThysToys

Met één van deze aanbiedingen komen jouw kinderen straks gegarandeerd met een big smile om een glaasje limonade vragen. Mama, kijk eens wat ik kan!

 


​Steppen, fietsen, skaten

Fietsen doen we allemaal in Nederland. Daar ontkomen ook de kinderen niet aan, maar voor kinderen zijn er nog veel meer leuke manier om voort te bewegen. Als kind kan je lekker skelteren, skaten en zelfs waveboarden! Skelters, waveboards en andere skateartikelen heb je in alle prijscategorieën en kwaltiteiten. Met korting op dit speelgoed moet je oppassen. Zorg dat goedkoop geen duurkoop wordt. Hier moet je op letten:

 • Zitten de boutjes allemaal goed vast? Bij goedkopere modellen is het slim in het begin de boutjes even extra aan te draaien. Hou dit ook bij en zo kan je kind er extra lang mee doen.
 • Let op namaak. Dit is voornamelijk belangrijk bij de gepatenteerde waveboards of space scooters. De boards van Street Surfing zijn de originele. Hierbij gaan de wielen, lagers en torsiebar een stuk langer mee! Bij Intertoys en Bart Smit verkopen ze waveboards voor €69,99 en Space Scooters voor €129,99.
 • Bedenk of je genoeg ruimte in de schuur hebt. Zeker bij grotere voertuigen zoals skelters is het belangrijk dat je genoeg ruimte hebt. Buiten laten staan is vaak een slecht idee en dan gaat je skelter niet langer dan één seizoen mee.
 • Laat je niet verleiden door extra opties bij goedkopere modellen. Als je een goedkoper model koopt, dan is het vaak ook beter als er zo min mogelijk aan kapot kan. Spiegeltjes, lampjes en versnellingen zijn namelijk de eerste dingen die kapot gaan met als gevolg dat je het hele voertuig niet meer kan gebruiken.

Goedkoop speelgoed voor urenlang vermaak

Spelletjes zorgen misschien nog wel voor het meeste buitenvermaak. Er valt van alles te bedenken. Vaak heb je maar weinig nodig. Een voetbal bijvoorbeeld. Daar kunnen kinderen zich de hele dag mee vermaken. Je kan met een voetbal natuurlijk op goal gaan schieten, maar de op internet kan je nog veel meer voetbalspelletjes vinden zoals lummelen of een potje ezelen. Veel leuker (en goedkoper) dan FIFA op de Playstation!

Voor wie niet van voetballen houdt zijn er weer andere spelletjes. Ander speelgoed waar je oneindig veel mee kan is bijvoorbeeld een springtouw. Springtouwen kan je in je eentje doen maar ook met vrienden of vriendinnen. Er zijn oneindig veel trucjes te bedenken. Als je zelf een trucje bedenkt mag je deze je eigen naam geven! Misschien doet straks iedereen op het schoolplein wel de Sophie, de Tess of de Eva. Zou dat niet tof zijn?

Voor kinderen die graag creatief bezig zijn koop je natuurlijk stoepkrijt. Bij Intertoys krijg je korting op stoepkrijt. Je hebt al 3 kleuren voor €1. Stoepkrijt is na één regenbuitje weer weg en zolang het op de stoep zit zorgt het voor een fleurig tintje. Dit kan je doen met stoepkrijt:

 • Muurtekeningen en stoeptekeningen: Bijvoorbeeld het tekenen van een lievelingsdier of misschien wel een hele dierentuin!
 • Speurtochten organiseren: Wat oudere kinderen kunnen zelf een speurtocht maken voor hun vriendjes door pijlen op de grond te tekenen en natuurlijk mogen opdrachten niet ontbreken.
 • Spelletjes spelen: De hinkelbaan kent iedereen wel, maar je kan natuurlijk ook buiten twister of levend ganzenbord spelen. 

Waterpret

Voor die echte warme dagen is een beetje verkoeling geen luxe. Dan kan je natuurlijk een zwembad laten graven in je achtertuin, maar dat loopt flink in de kosten. Voor kinderen hoef je dat niet te doen, die zijn veel blijer met een vet waterpistool. Korting op speelgoed voor waterpret op een rij:

 • De prijstopper van Intertoys: Waterpistool van 48cm voor maar €5. Of krijg 20% korting op een Super Soaker.
 • Klaar met opblazen van het zwembad of opblaasdier? Voor €9,99 heb je een universele elektrische opblaaspomp bij Bart Smit
 • Aan opblaasbare zwembaden heb de meeste keuze bij Bol.com: meer dan 900 opblaasbare zwembaden en accessoires.

Heb je al wat bestelt? Nestel je dan nu maar lekker in je luie stoel in de tuin met de Cosmo, de Flair  of een ander tijdschrift van 123tijdschrift. Een oogje in het zeil houden was nog nooit zo genieten!

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!