Kortingscode.nl te zien in tv-programma Kortingsbrigade

By Marieke     30 september 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Kortingscode.nl op tv

De oplettende bezoekers is het misschien al opgevallen: Kortingscode.nl is nu ook te zien op televisie! De komende tijd werkt Kortingscode.nl namelijk samen met het RTL-programma Kortingsbrigade, hét programma voor de echte koopjesjager dat dagelijks te zien is op RTL 5. Bekijk direct onze top 50 beste kortingscodes.

In Kortingsbrigade gaat presentator Martin van Batenburg elke dag op zoek naar de beste kortingen, deals en aanbiedingen, zowel online als in de winkel. En nu worden dus ook de allerbeste, exclusieve kortingscodes van Kortingscode.nl gepresenteerd. Martin legt in het programma ook uit wat kortingscodes precies zijn en hoe je ze online kunt gebruiken. Wij zijn stiekem best wel trots op deze samenwerking, want het is natuurlijk ons doel dat zoveel mogelijk mensen online met korting kunnen bestellen!

De aanbiedingen en kortingscodes die door Kortingsbrigade worden uitgelicht zijn heel divers. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan €20 korting op een maaltijdbox van HelloFresh, maar ook aan korting op het afdrukken van een foto op canvas bij Webprint. Maar wat alle kortingscodes met elkaar gemeen hebben, is dat ze exclusief zijn bedoeld voor bezoekers van Kortingscode.nl én dat je er aardig bedrag mee bespaart. 

Nieuwsgierig geworden naar de samenwerking tussen Kortingscode.nl en Kortingsbrigade? Kortingsbrigade wordt iedere werkdag om 06:15 op RTL4 en om 16:00 op RTL5 uitgezonden. Op zondag kan je bij het ontbijt om 10.15 uur de laatste deals volgen op RTL5. Wij zijn heel benieuwd naar wat jullie, als trouwe bezoekers van Kortingscode.nl, ervan vinden!

Marieke

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!