Kortingscode.nl gaat internationaal!

Door Anne     1 mei 2013   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Kortingscode.nl gaat internationaal!

Door het grote succes van Kortingscode.nl in Nederland is er besloten om verder te bouwen op dit platform en internationaal te gaan!  Met een nieuwe merknaam en de uitrol van een nieuwe website wordt er een wereldwijd korting platform gecreëerd welke precies aan jouw wensen voldoet.

Flipit

Met Flipit willen wij de online shopervaring vergroten door het niet alleen maar goedkoper te maken maar ook een stuk effectiever en leuker. Met een internationale merknaam maar wel een lokale focus wordt er constant gewerkt aan de uitrol in nieuwe landen. De verwachting is dat aan het einde van dit jaar consumenten wereldwijd bekend zijn met de mogelijkheden van Flipit en graag gebruik maken van de aangeboden kortingsmogelijkheden.
 
Op dit moment is Flipit uitgerold in verschillende continenten waaronder de volgende landen: België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, India, Polen, Zwitserland

Ontwikkeling

Welke richting wordt gekozen en waar we willen eindigen met Flipit hangt helemaal van de consument af. Met een groot team van gemotiveerde ontwikkelaars worden er elke dag nieuwe functionaliteiten bekeken en geïmplementeerd.

Maak het verschil!

Woon jij in het buitenland of heb je veel buitelandse vrienden? Stel deze dan ook op de hoogte van Flipit. Maak gebruik van de website en geef ons feedback, op deze manier wordt er een platform gecreëerd die voor jou het meeste geld bespaard!

Anne

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!