Kortingscode.nl winnaar van de Affiliate Awards 2013!

Door Robin     31 maart 2014   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Winnaar van de Affiliate Awards 2013

Kortingscode.nl werd begin mei samen met Jurkjes.nl genomineerd voor de Affiliate Award beste publisher en de uitreiking vond plaats tijdens de Affiliate dag.

Voor de affiliage dag kruipen honderden affiliates, adverteerders, netwerken en mediabureaus achter de computer vandaan om op de hoogte te worden gesteld van de ontwikkelingen in de markt en natuurlijk om nieuwe contacten te leggen.

 

Een van de hoogte punten van deze dag zijn de Affiliate Awards, maar voordat de award in ontvangst genomen kon worden moest er eerst nog gestreden worden tussen de genomineerde Jurkjes.nl en Kortingscode.nl.
 
Door middel van een pitch konden beide partijen de sterke punten belichten en verantwoorden waarom juist zij deze Award verdienden. Op deze manier kon het publiek (30% van de stemmen) en de jury (70% van de stemmen) bestaande uit Stefan Verkerk, Blacquiére, Kris Boon en Marieke Verdonk een gedegen beslissing nemen en een winnaar uitroepen
 
Na een spannende strijd staat de Award staat nu te pronken op de schouw in het kantoor en geeft dan ook de nodige motivatie om Kortingscode.nl nog verder te ontwikkelen!

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!