Ga terug naar de jaren ’80 met Kung Fury.

Door Robin     1 juni 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Kung Fury

Deze gloednieuwe vintage kaskraker is sinds afgelopen vrijdag officieel uit.  Deze film is gemaakt door David Sandberg en wordt gezien als een over de top actie comedy. Deze film heeft een mooi jaren ’80 tintje en waant je in het ouderwetse jaren ’80 game sfeertje. Om weer in te haken over de maker (David Sandberg), vroeger moest hij nog zijn bank en televisie verkopen om rond te komen, door de verkoop hiervan kon hij zijn eten en huur betalen. Toen kwam hij met het plan om de trailer van de film op Kickstarter te zetten en vervolgens werd hij een gigantische hit.

Het moment dat het project online kwam op Reddit wou David Sandberg hiermee $200.000 dollar binnen halen en dit werd binnen 24 uur alweer gehaald. Met een simpel projectje is er met deze film binnen no-time al hartstikke veel geld opgehaald.


Als we het dan maar over de film gaan hebben, de film gaat over een agent genaamd Kung Fury en speelt zich af in 1985 in Miami.  Waar de supercop Kung Fury het opneemt tegen bad guys.  De agent heeft zijn politie pak in de kast gehangen en vervangen door een kicken kung fu outfit. Omdat er wat zaken zijn gebeurd moet hij terug in de tijd om alles weer op een rijtje te zetten, hier komt hij dinosaurussen en Noorse goden tegen.


Speciaal voor de film Kung Fury

Speciaal voor de film is onze jeugdheld David Hasselhoff gestrikt die de soundtrack ‘True Survivor’ zingt voor de film.  Zo heeft David Hasselhoff de clip weer lekker jaren ’80 stijl laten lijken. 

De film heeft helaas niet de 1 miljoen dollar gehaald, dan was het een speelfilm geworden van volle lengte. Nu is het helaas gebleven bij 32 minuten. En oja, de film kan je gewoon gratis bekijken op Youtube! Wil je meer weten over films die binnenkort uitkomen? Klik dan hier voor onze bioscoopagenda. 

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!