11 simpele doch geniale lifehacks voor de zomer 2015

Door Caspar     29 juni 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Lifehacks zomer 2015

Het wordt dan toch echt warmer buiten en het betekent maar een ding, het wordt toch echt zomer. Om de zomer dan een beetje te vieren hebben wij nu op Kortingscode.nl een lijstje gemaakt met geniale lifehacks die jouw warme zomer dan toch iets gemakkelijker en fijner maken. Heb je het vaak snel warm? Daar hebben wij een oplossing voor. Geen zin om die zware bbq mee te tillen naar het park? Daar hebben wij een oplossing voor. Je hoeft het maar te benoemen en we hebben het voor je klaarstaan in deze top 11 lifehacks voor de zomer 2015.


1) Snijd een blikje fris/bier open en barbecueën maar

Een extreem makkelijke lifehack voor als jij de zomer in het park aan het vertoeven bent. Het enige wat je hoeft te doen is even het blikje open te snijden, een paar kolen en een klein stukje ijzer wat iets wegheeft van een grill op te leggen. Grillen maar!


2) Ga je graag naar het strand? Neem een lege zonnebrandfles mee!

Je zou het weliswaar niet denken, maar wederom een fantastische lifehack want een zonnebrandfles heeft ook andere voordelen dan je alleen beschermen van de zon. Je spoelt de zonnebrandfles even helemaal schoon zodat er geen restjes zonnebrandcrème in zitten. Vervolgens kan je er makkelijk je geld, telefoon en sleutels in kwijt. Zo wordt je eigendom niet zanderig en houd je alles netjes schoon.


3) Zin in een lekker koud wijntje? Gooi er koud fruit in

Erger jij je er ook zo aan als je een fles wijn in de zomer lekker koud wilt zetten en vervolgens al het ijs is gesmolten, dan is het water ook nogeens hartstikke lauw is geworden. Niet echt een lekker ijskoud wijntje meer dus. Ook daar hebben wij een mooie oplossing voor. Stop er bevroren groene druiven in en je wijnglas blijft op een lekker koud temperatuurtje.


4) Maak een drijvende bar in je zwembad

Een andere ideale lifehack voor als je aan het zwembad ligt. Niets is vervelender dan de hele tijd het zwembad uit te moeten klimmen als jij lekker op je ligbed zit om even een biertje of frisdrank te pakken. Daarom kan je van een klein zwembadje vol met ijsblokjes gebruik maken en die vervolgens rond te laten drijven. Een andere optie is van je mooie piepschuim buis in het zwembad een simpele houder maken voor je plastic bak. Die vervolgens te vullen met ijs en je hebt jezelf een mooi gekoelde bar.


5) Maak je kapotte slippers met een handige truc

Iedereen kent dat gevoel wel. Je hebt je mooie slippers al een tijdje en in principe het hele concept van de slipper slijt kapot, namelijk de onderkant wordt te wijd en daardoor schiet de bovenkant los. Ook daar hebben wij een handige lifehack voor op Kortingscode.nl, namelijk het gebruik van een broodclipje. Het enige wat je hoeft te doen is hem iets verder door te drukken, er een broodclipje om heen te doen en je bent helemaal klaar om heerlijk te lopen op het strand.


6) Scherm je laptop af met een kartonnen doos

Wil je lekker buiten in de zon je serie kijken op je laptop? Dat kan altijd en is hartstikke relaxt om te doen, alleen dit heeft een probleem. Namelijk je laptop kan oververhit raken. Ook hier is een handige truc voor, namelijk je laptop op een eierdoos zetten en hij kan goed formuleren. Mocht je last hebben van de zon waardoor je niks op je scherm kan zien? Dan kan je ook altijd een kartonnen doos om je laptop heen bouwen zodat je mooi schaduw hebt over jouw laptop!


7) Vermijd plakkerige handen bij ijsjes

Een andere handige lifehack is die voor de ijsjes met stokjes. Het enige wat je hoeft te doen is je ijsje door een papiertje heen te prikken en al het ijs smelt netjes in het bakje in plaats van over je handen.


8) Haat aan fietsen op blote voeten

Als je het heerlijk vindt om op blote voeten te lopen dan is dit al helemaal top, leg een paar dikke natte sponsen onder je voeten en je kan heerlijk trappen op je fiets zonder ook maar een beetje pijn aan je voet te krijgen.


9) Je water is altijd ijskoud

Een van onze favoriete lifehacks.  Ijskoud water door wat water in een flesje gevuld met ijs. Door het flesje even in te vriezen heb je straks lekker ijskoud water. Ideaal voor als je even op stap gaat.


10) Bewaar alle specerijen simpel bij elkaar

Lekker relaxt bij het bbqen, het gebruik maken van een muffin maker. Lekker voor al je sauzen en tomaten etc. Scheelt ook nog eens afwassen! Een echte aanrader is om er goede BBQ saus in te gooien voor een heerlijke smaak op je hamburgers. 


11) Hulp voor bij verbranden

Heerlijk staan bakken in de zon en stiekem toch een beetje verbrand? Leg er ijsblokjes Aloe Vera op en je voelt je weer herboren. Vervolgens heb je er nauwelijks meer last van omdat het lekker is afgekoeld en ook nog eens goed is ingevet.


Beste lifehacks

Met al deze speciale lifehacks voor de zomer op een rijtje vragen wij ons af wat jullie de beste vinden of mochten jullie nog een tip hebben, laat dat dan even weten met een comment!

Caspar

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!