Besparen op een festival weekend? Wij geven je vijf tips!

Door Lindy     16 augustus 2017   |  Terug naar Kortingscode PLUS

‘Trek je oude kloffie uit de kast, maandag zit je toch onder ondefinieerbare vloeistoffen’

Heel leuk, natuurlijk, zo’n weekendje kamperen in ‘t Flevolandse Biddinghuizen, maar voor die éne keer per jaar dat jij jezelf in een tentje waagt, is het zonde om de meest state-of-the-art kampeerspullen aan te schaffen. Grote kans dat je kleding maandag toch naar ondefinieerbare geuren ruikt en onder verschillende vloeistoffen zit.

‘Combineer de oplossing voor je stagnerende liefdesleven met het zoeken naar een slaapplaats’

Als je écht goed georganiseerd bent, heb je vorig jaar rond de herfstvakantie je tentje in de uitverkoop van de outdoorwinkels (bijvoorbeeld Trekinn, maar ook AliExpress) gescoord, maar als jij net zo onvoorbereid bent als het gros van de mensen om ons heen, moet jij last-minute nog van alles bij elkaar zien te sprokkelen. Marktplaats en Facebook zijn je beste vrienden als het gaat om goedkoop een mobiele verblijfplaats te scoren of te lenen.

Mocht je nu écht weinig budget over hebben voor je slaapplaats, zorg dan dat je bij iemand mag slapen of deel samen de kosten voor een nieuwe tent. Óf je waagt het erop en combineert je stagnerende liefdesleven met het zoeken naar een slaapplaats en maakt er een dating-spelletje van.

‘Vraag of je de kast van je hippie huisgenoot, fashionvrind of superzus mag plunderen’

Er is geen limiet aan wat je mee mag nemen, dus ram je backpack lekker vol! Je vist nét achter het net voor de verse sale-aanbiedingen, maar er zijn genoeg winkels die een permanente aanbiedingen afdeling hebben. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd een goede kortingscode scoren om bij jouw favoriete webwinkel (Modemusthaves, Forever21, Zalando) je slag te slaan.

Heb je helemaal geen zin of tijd om gefrustreerd de (digitale) winkelstraten door te jagen voor een goede outfit en wil je tóch graag iets nieuws, vraag dan of je de kast van die hippie huisgenoot, fashionvrind of superzus mag plunderen.

‘Zorg een gemakkelijk ontbijtje in je tent, dan hoef je niet met je halfgare snuit het terrein af te struinen’

Oké, je gaat naar Lowlands om een lang weekend te genieten, doe dat dus ook. Laat je acai-bessen en dadels lekker thuis en zoek de foodstands op. Als je ‘t slim aanpakt, zorg je wel voor een gemakkelijk ontbijtje voor in je tent, dan hoef je niet met je halfgare snuitje het terrein af te struinen. Maar niets bederfelijks! Yoghurt, zacht fruit en sapjes gaan snel van snack naar drek en is dus ook gewoon zonde om aan te schaffen.

Mocht je toch nog een béétje op je budget willen letten voor je lunch, diner en midnightsnack, scout dan gewoon op tijd welke foodtrucks er bij jou in de buurt zijn en wacht niet te lang met eten, hoe meer honger je hebt, hoe minder je aan je portemonnee denkt.

‘Ga met vijf vriendengroepen op stap en probeer helemaal nergens voor te betalen.’

Spreek met een je vrienden af dat jullie alleen een rondje drankjes voor elkaar halen. Het is hartstikke leuk om met een grote groep feest te vieren, maar we kennen allemaal die ene vriend die toevallig nét even andere vrienden opzoekt of naar de WC of tent gaat als het zijn of haar beurt is om versnaperingen te halen.

Als jij er geen probleem mee hebt om zélf die vriend te zijn, ga to-the-max. Maak er een challenge van en ga met vijf vriendengroepen op stap om zo helemaal nergens voor te betalen.

Extra tip

Maak ook een paklijst voordat je gaat. Het zou zuur zijn dat áls je dan besluit te gaan douchen, je geen handdoek bij je hebt. Of dat je frisse boxers vergeet. Op Lowlands zelf kan je ook wel veel spullen scoren, maar dat is natuurlijk niet erg budget-friendly.

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!