De nieuwste '12 inch MacBook Air Retina

By Robin     15 mei 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Een '12 inch laptop

Hij is al een tijd geleden aangekondigd, maar pas net op de markt gekomen. We hebben het over de nieuwste Apple Macbook, het is een Macbook Air; 12-inch groot,  retina scherm, speciaal kleurtje (goud,zilver of spacegrijs) en heeft een hoop nieuwe specificaties. In dit artikel zullen wij deze nieuwe Macbook bespreken.


Macbook Air specs

De laptop zelf

Om mee te beginnen, dit is de lichtste MacBook Air die Apple ooit heeft gemaakt. Zo is het gewicht van de laptop maar 0,9 KG en is die maar 13,1 mm dun terwijl het scherm 12-inch breed is.

Toetsenbord

Zo is het toetsenbord ook volledig aangepast. Omdat de laptop zelf een heel nieuw formaat heeft moest er aan het formaat van het toetsenbord gewerkt worden. Met dit nieuwe toetsenbord kan je nauwkeuriger en comfortabeler typen.

Alles kan draadloos

Bijna alles wat je met je nieuwe noteboek doet kan nu draadloos. Zo maakt de Apple software immers optimaal gebruik van de nieuwste wifi-en bluetooth technologieën.  Waar je ook bent, kan je bestanden overdragen, internetten, foto’s ordenen en je favoriete muziek beluisteren. Dit kan allemaal zonder een kabel.

Nieuwe batterij

Ook is er nu een nieuwe batterij die wel 9 uur meegaat. Buiten dat heeft die een dunne behuizing waardoor de MacBook Air zo licht en dun is. Ook is er een nieuwe manier van opladen en heb je een gloednieuwe oplader, deze is een stuk smaller (lijkt op die van de iPhone 5) en is een stuk eenvoudiger om te onderhouden.


MacBook Air retina aanbieding

Nu we Apple’s nieuwe pareltje hebben beschreven is het vaak zo dat mensen op zoek zijn naar de beste deals. De shops waar de MacBook te verkrijgen is zullen wij hier even voor jou op een rijtje zetten.

Dixons

Voor de nieuwste MacBook Air retina ben je bij Dixons op de juiste plek. Zo heb je voor €1449 het nieuwste model binnen.  Mocht je met Air Miles betalen dan kan je al een hoop korting krijgen op het product.

Apple Store

Ben je een student? Maak dan gebruik van Apple’s algemene studentenkorting, deze kortingen kan oplopen van €60 tot €224

Andere opties

Weliswaar niet bruikbaar voor de allernieuwste MacBook, maar mocht je interesse hebben in een Apple MacBook Pro of een MacBook Air dan heb je ook de mogelijkheid om hem refurbished aan te schaffen. Dit houdt in dat je een MacBook aanschaft van gebruikte onderdelen waardoor je een fixe korting kan verwachten.

Mocht je niet veel interesse hebben in de nieuwste MacBook Air, dan hebben wij ook een hoop andere opties voor je: de Apple iPhone 6 of de Apple Watch2 gloednieuwe uitvindingen van Apple die revolutionair gebruikt kunnen worden op Apple TV

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!