De meivakantie 2015 komt er weer aan, wat moet ik doen?

Door Robin     24 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Wat te doen in de meivakantie van 2015

Naast de kerstvakantie is de meivakantie vaak de vakantie met de meeste dagen vrij, lekker weer en ook nog eens een feestdag. Officieel loopt de vakantie van 2 tot 10 mei, maar dat kan uiteraard de pret niet drukken. Bij Kortingscode.nl zullen wij een overzicht maken met activiteiten en leuke acties voor bijvoorbeeld een week weg in je vakantie. Zo kan je optimaal genieten van je meivakantie.


Waarvoor hoef ik niet ver weg te gaan?

Officieel valt het nog niet in dezelfde week als de meivakantie maar de maandag voordat de meivakantie begint is een vrije dag. Die dag is het namelijk Koningsdag 2015.  Een dag van veel gezelligheid en veel leuke activiteiten en feesten. Meer informatie over wat er dan te doen is kan je lezen in ons Kortingscode Plus artikel.

Andere opties zijn bijvoorbeeld een dag naar een pretpark gaan. Zo kan je bijvoorbeeld er een dag op uit naar Walibi of de Efteling, hier zijn meerdere kortingsacties voor die een dagje uit voor jou in de meivakantie een stuk eenvoudiger maken.

  • Bij de ANWB krijg je voor beide pretparken €3 korting als je je ticket via de ANWB aanschaft. Zo betaal je voor Walibi maar €31,50 en bij de Efteling betaal je €34.
  • De meivakantie is een vrij algemene vakantie, zo heeft iedereen in heel het land vakantie in die periode. Laat een van je kinderen met zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes naar een pretpark gaan. Dan krijg je als groep namelijk ook nog eens extra veel korting. Variërend van €5,20 tot €8 korting.

Ook kan je er lekker op uit gaan richting de Burgers Zoo, de Burgers Zoo is bijvoorbeeld een van de bekendste dierentuinen van Nederland en ook nog eens meest bezochte. Zo kan je bij Burgers Zoo in een klap alles zien. Regenwouden, woestijnen, oceanen etc. Hiervoor hebben wij een aantal kortingen die het eenvoudiger maken om het stapje te maken richting een dagje Burgers Zoo in de meivakantie.


Ik wil toch een langere periode weg, wat kan ik doen?

Mocht je een aantal dagen weg willen dan hebben wij ook hiervoor een aantal opties. Zo kan je een langere tijd weggaan naar het buitenland, maar ook is het mogelijk om in Nederland te blijven (bijvoorbeeld een aantal dagen naar een bungalow bij CenterParcs)

Zo biedt bijvoorbeeld de Jong Intra Vakanties codes die het boeken van je reis een stuk eenvoudiger maken, zo kan je een bus, trein, vliegtuig, auto of cruise maken. Via de Jong Intra Vakanties is alles mogelijk.

  1. Boek bijvoorbeeld nu je vakantie bij de Jong Intra Vakanties en ontvang €30 korting op je bestelling.  Deze kan je gebruiken bij een besteding vanaf €250 en dit maakt je vakantie een stuk eenvoudiger om te boeken.
  2. Voor een trip met korting neem dan een kijkje naar de top 5 van de beste vakantiedeals van de Jong Intra Vakanties. Zo geniet  je van een aantal dagen weg in de meivakantie

Een andere optie is een reis boeken met Interhome. Ook hier kan je genieten van een weekje of aantal dagen in het buitenland met speciale vakantiehuisjes.

  1. Een van de codes die Interhome nu heeft is €40 korting op een vakantieverblijf. Deze kan je in gebruik nemen bij een minimale boekingswaarde van €500.  Op deze manier kan je deze code goed gebruiken voor het boeken van citytrips of gezinsvriendelijke vakanties.
  2. Mocht je last-minute toch besluiten op vakantie te willen? Bij Interhome ontvang je 33% korting op je reis als echte top aanbieding.

Als laatste optie kan je ook gebruik maken van een actiecode van CenterParcs .  Bij CenterParcs kan je altijd genieten van een aantal dagen weg in combinatie met het zwembad daar of gezellig met de familie in een bungalow.

  1. CenterParcs biedt zo €30 korting met een actiecode op welk verblijf dan ook. Dit geeft je al een vette korting bij het huren van een bungalow.
  2. Ook is het mogelijk om een CenterParcs last minute te pakken voor de meivakantie. Die zijn al beschikbaar vanaf €229 en bieden al een hoop korting als uitkomst.

Voor de thuisblijvers

Niet getreurd, de meivakantie is bijna altijd garantie voor mooi weer en bij Bol.com bieden zij nu een exclusieve win actie om het BBQ seizoen alvast in te luiden.  Zo maak je kans op het winnen van een BBQ set van Bol.com, maar ook zijn er genoeg andere opties om zelf een BBQ aan te schaffen. Geniet daarom van een BBQ met vrienden en familie als je thuis blijft.

Ook valt in die week Bevrijdingsdag, samen met Bevrijdingsdag zijn er vaak een hoop festivals. Zo is in Haarlem de jaarlijkse Bevrijdingspop en in Amsterdam zijn een aantal Bevrijdingsdag festivals.


Geniet van de meivakantie

Met een naderende meivakantie hopen wij dat je zult genieten van je welverdiende week vrij en een van deze tips zult gebruiken voor je vakantie.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!