Alles over de nieuwe films lees je in deze bioscoopagenda

By Robin     24 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Alle gloednieuwe films op een rijtje

De zomer van 2015 komt er weer aan, het ideale seizoen voor alle nieuwe films die komen gaan in de bioscoop. De echte kaskrakers komen vaak pas in dit seizoen uit. Bij Kortingscode.nl zetten wij de in onze ogen belangrijkste nieuwe films van 2015 op een rijtje in deze heuse bioscoopagenda.

Fast & Furious 7    

Ook al is deze nieuwe film al uit, toch willen wij deze hier graag plaatsen. Zo haalde deze film in haar openingsweekend al 143,6 miljoen dollar op (de op acht na hoogste opbrengst in een debuut ooit). Dit is deel 7 van de hele reeks en speelt zich dit keer af in de Verenigde Staten. 

De trailer van Fast & Furious 7 zie je hier


The Avengers 2: Age of Ultron

​​

Het vervolg op de meest succesvolle superhelden film. Ook in deze nieuwe film heb je weer alle superhelden van het eerste deel. Captain America, Iron Man, Thor, Hawkeye, Black Widow en the Hulk zijn er weer allemaal bij.  Zo werd deel 1 de derde meest succesvolle film ooit, wij zijn heel erg benieuwd hoe het met deze film gaat aflopen.

De trailer van The Avengers 2: Age of Ultron zie je hier


Get Hard - Release: 7 mei

Wanneer de steenrijke James King (gespeeld door Will Ferrel) veroordeeld wordt tot een lange gevangenisstraf vanwege fraude, krijgt hij 30 dagen de tijd om alles op orde te krijgen. Dan wendt hij zich tot Darnell Lewis die hem voorbereid op het leven in de gevangenis. Alleen Darnell is een nette jongen die nog nooit iets heeft fout gedaan. Samen gaan James en Darnell proberen om James zich goed voor te bereiden op het echte gevangenisleven.

De trailer van Get Hard zie je hier


Jurassic World –Release: 11 juni 

De remake van de oude Jurassic Park films speelt zich af 22 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film want zo was Jurassic Park het eerste park waar men naar dinosaurussen kon kijken. In deze film wordt een nieuw soort dinosaurus gecreëerd door het mixen met DNA, wanneer dit gebeurd gaat dit helemaal fout. Ook al is dit een remake, toch is dit een nieuwe film met andere personages en verhaallijn.

De trailer van Jurassic World zien? Klik dan hier


Entourage – Release: 11 juni

De bekende HBO serie komt 4 jaar na het einde van de serie met een echte kaskraker film. Deze film gaat weer over de bekende acteur Vincent Chase samen met zijn vrienden Eric, Turtle, zijn broer Drama en natuurlijk ook de flaboyante zaakwaarnemer van Vincent Chase, Ari Gold. Deze film zit vol met echte Hollywoodsterren dus is mede daardoor als nieuwe film ook een must-see deze zomer.

De trailer van Entourage zie je hier


Kidnapping Mr. Heineken – Release: 25 juni

Een internationale remake van de meest geruchtmakende ontvoering van de 21ste eeuw.  De welbekende kidnapping van Freddy Heineken en zijn chauffeur in 1983. Zo werden zij gekidnapt en is het hoogste losgeld bedrag ooit geëist en betaald. Zo gaat het verhaal verder over wat er in het vervolg met de misdadigers gebeurd is.

De trailer van Kidnapping Mr.Heineken zie je hier


Magic Mike XXL – Release: 2 juli

Ook een remake van een kaskraker uit 2012, Magic Mike XXL gaat over Mike die drie jaar nadat hij het strippersleven vaarwel heeft gezegd nogmaals wordt teruggeroepen door de overige leden van de Kings of Tampa die willen stoppen met Mike een laatste keer erbij als hoogtepunt.

De trailer van Magic Mike XXL zie je hier


Inside Out – Release: 15 juli

Een nu al veel besproken nieuwe anitmatie film is die van Inside Out. De regiseur neemt je mee naar de verbeelding in jouw eigen hoofd. Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan en dat maak je allemaal mee in het hoofd van het meisje Riley.  Zo wonen alle emoties in het hoofdkwartier in het hoofd van Riley en heeft zij moeite met het aanpassen aan haar nieuwe leventje, zo ontstaat er een ruzie tussen al haar emoties in haar hoofd.

De trailer van Inside Out zie je hier


Ant-Man – Release: 23 juli

Ditmaal wel een nieuwe superhelden film en dat is die over Ant-Man.  Zo komt een orgineel lid van de Avengers voor de eerste keer op het grote scherm in de bioscoop. Een echte nieuwe film dus! De film gaat over de meesterdief Scott Lang en zijn mentor Hank Pym die samen het Ant-Man uniform moeten beschermen tegen nieuwe bedreigingen.

De trailer van Ant-Man zie je hier


Mission Impossible: Rogue Nation  - Release 30 juli

Het vijfde deel in de Mission Impossible reeks is ook een nieuwe film voor de zomer van 2015. Zo heeft de welbekende geheimagent Ethan Hunt weer een nieuwe missie. Zo brengt hij zijn team weer bij elkaar om af te rekenen met de welbekende ‘Syndicate’ 

De trailer van Mission Impossible: Rogue Nation zie je hier


Fantastic Four – Release 6 augustus

Weer een remake die is overgezet in een nieuwe film. Zo is The Fantastic Four een van de meest klassiekste superheldenteams van Marvel. Zo is dit de derde poging om deze filmreeks een nieuw leven in te blazen.  Zo wordt in dit deel het leven van vier jonge outsiders compleet verandert als zij een gedaanteverwisseling ondergaan nadat zij naar een ander universum geteleporteerd zijn. Om de aarde te redden moeten zij leren om te gaan met hun nieuwe krachten.

De trailer van The Fantastic Four zie je hier


Ted 2 – Release: 13 augustus

De sequel op de alom geprezen comedy film van de maker van Family Guy gaat dit keer weer over de asociale teddybeer. Het verhaal gaat nu over de pasgetrouwde teddybeer Ted en zijn vriendin Tami-Lynn die een baby willen. Om in aanmerking te komen voor een baby moet de teddybeer eerst in de rechtbank bewijzen dat Ted een echte teddybeer is.

De trailer van Ted 2 zie je hier


Black Mass – Release 17 september

Gebasseeerd op een waargebeurd verhaal is de film van Black Mass. De film gaat over de broer van een staatssenator en een van de meest beruchte en gewelddadigste crimineel van Boston.  Zo wordt een FBI-informant gevraagd om een maffia familie te grazen te nemen.

De trailer van Black Mass zie je hier


Spectre – Release 6 november

Alweer een nieuwe James Bond film, nummer 24 alweer. Dit moedigen wij uiteraard alleen maar aan en dit keer speelt Daniel Craig weer James Bond en wordt hij achtervolgt door een boodschap uit het verleden van de geheime organisatie Spectre. Zo vecht M. weer tegen de politieke krachten om de geheime dienst in tact te houden moet Bond het bedrog zien weg te houden door achter de organisatie Spectre aan te gaan. 

De trailer van Spectre zie je hier


Kan ik ook korting krijgen op deze nieuwe films?

Uiteraard zijn er altijd een hoop manieren om kortingen te krijgen op deze nieuwe films. Meer hierover lees je hier


Alle nieuwe films op een rijtje

Met deze speciale bioscoopagenda van Kortingscode.nl voor alle nieuwe films hopen wij dat je een spectaculaire filmzomer tegemoet komt. Heb je interesse in een van deze films? Laat dit ons weten via een reactie onderaan de pagina!

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!