Innovatie op sneaker gebied, de Nike Air Max 90 Cork

By Caspar     12 juni 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Kurk om je voet

Op zijn tijd komt Nike weer met speciale edities. Speciale modellen die voor elke sneaker fan een must zijn.  Dit keer is er voor het 25 jarige bestaan van de Nike Air Max De in 1990 gelanceerde sneaker heeft mede hierom een hoop aantal speciale edities om dit te vieren.


Nike Air Max 90 Cork

De Nike Air Max 90 Cork heeft een Nike Air Max 90 samenstelling op de zool en zo is de volledige basis van de schoen gemaakt van kurk. Een speciaal design waarbij de met kurk gemaakte schoen verder afgemaakt is met zwart, rood en wit. Zo is de speciale onderkant wit met rood en heeft het speciale air max patroon erop zitten. Ook is het Nike logo in het zwart. Zo is de Nike Air Max 90 Cork dus echt een speciale verschijning.

De Nike Air Max 90 Cork wordt ook nog eens exclusief verkocht bij de Sneakerbaas. Die kan je nu net mooi aanschaffen via Kortingscode.nl met de €5 kortingscode van Sneakerbaas.

Heb je nog andere interesses in sneakers of ben je geinteresseerd in de adidas supercolors? Ook daarover kan je meer lezen in een artikel over korting op sneakers of over korting op de adidas supercolors. Of meer over Nike schoenen in de outlet lees je hier.


Nog meer aparte Nike schoenen

De Nike Air Max 90 Cork is natuurlijk een aparte verschijning omdat die nagenoeg volledig van kurk gemaakt is. Maar dit is dus niet de enige innovatieve schoen van Nike. Ook kwam Nike in 1985 met een aparte verschijning als schoen. Namelijk deze hieronder. In de film Back to the Future gaat het over een jongen die uiteindelijk per ongeluk de toekomst kan zien en ziet dat dit de mode is in 2015. Vandaar dat Nike nu als stunt deze schoen ook daadwerkelijk heeft uitgebracht.


Veel loopplezier met de Nike Air Max 90 Cork special edition

Met deze speciale editie van de Nike Air Max willen wij jullie veel loopplezier wensen. Laat in een reactie even weten wat jullie daadwerkelijk van de schoen vinden en hoeveel jullie voor dit speciale exemplaar voor zouden betalen.

Caspar

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!