Shoppen bij de Nike outlet

By Robin     3 juni 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Just do it

Nike schoenen komen er steeds meer in verschillende varianten. We hebben de Air Max, de Stefan Janoski, de Roshe Run en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar ook deze schoenen hebben een prijskaartje eraan vast hangen. Daarom zullen wij bij Kortingscode.nl de schoenen even langs lopen en waar het makkelijkst Nike korting te verkrijgen is.


Wat zijn de pareltjes van de Nike kortingen

Nike Air Max

Om een mooi stuk aan Nike kortingen te verkrijgen.  Is het vaak handig om te weten waar je een Nike kortingspromo code kan vinden. Of dit nu korting via de Nike shop is of van andere shop.Ben je op zoek naar de beste kortingen voor Nike Air Max? Dan ben je waarschijnlijk bij Sneakerbaas aan het juiste adres.  Hier zijn een aantal kortingscodes en acties te benoemen

Sneakerbaas

  • Pak €5 korting van Sneakerbaas mee op jouw bestelling van je sneakers.
  • Ook heeft Sneakerbaas een speciale koopjeshoek waar een ruim aanbod aan sneakers on de €50 zit.
  • Betaal geen verzendkosten bij een bestelling van boven de €100, kan je dus mooi combineren met die kortingscode van €5.


De Nike Janoski's

Andere specifieke opties zijn ook altijd mogelijk met de Nike Janoski’s. De Nike korting op schoenen die meer bestemd zijn voor de skaters onder ons. Maargoed, deze schoenen kan je mooi aanschaffen bij Zalando. Bij Zalando kan je exclusieve Nike korting verwachten.

Zalando

  • Heb je een paar Nike’s gevonden onder de €75? Dan kan je mooi gebruik maken van de 10% kortingscode van Zalando om jouw Nike korting te verzilveren.
  • Heb je de iet wat duurdere Nike schoen te pakken? Ook daar kan je een Nike kortingspromo code op pakken. Hier kan je mooi gebruik maken van de 12% kortingscode van Zalando.
  • Bekijk de koopjeshoek. Vaak zijn er wel een paar Nike’s in de outlet te vinden.


Nike Roshe Run

Ben je meer op zoek naar de sportiviteit? Dan ben je op zoek naar de Nike Roshe Run. De simpele Nike schoenen met flexibel materiaal. De kracht van de schoen waarom ze zo lekker lopen en daarom ook heerlijk voor de Nike outlet. Daarom hebben wij bij de Nike Shop en Pimsneakers topdeals.

  • Bij de Nike shop kan je helaas geen kortingpromo code van Nike krijgen. Wel kan je bijvoorbeeld je Nike schoenen personaliseren met NIKEiD voor €90
  • Bij Pimsneakers kan je 60% korting verwachten op diverse Nike Sneakers.

Meer over de Nike Roshe Run lees je hier


Korting op Nike's

Met deze Nike kortingscodes in gedachten hopen wij dat je snel een van deze mooie Nike schoenen verzilverd. Laat in de comment sectie jouw favoriet achter en wij zullen kijken wat we voor codes er beschikbaar zijn voor jouw Nike korting! Mocht je meer geinteresseerd zijn in andere sneakers, klik dan hier hoe je daar korting kan krijgen of op bijvoorbeeld de adidas super color

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!