Korting Nike Roshe Run schoenen - Zo krijg je het

By Robin     7 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Roshe Run

Iedereen heeft tegenwoordig wel een paar, we hebben het over de Nike Roshe Run schoenen. Ze worden gebruikt als hardloopschoenen maar ook als normale schoenen, de schoenen met een zachte buitenkant die het dragen van schoenen nog soepeler maakt. De Nike Roshe Run kortingen zijn vaak lastig te vinden maar op Kortingscode.nl zullen wij voor jou een rijtje maken waar je het makkelijkst korting kan vinden voor jouw Nike Roshe Run schoenen.


Nike Roshe Run kortingen

Korting op mijn Roshe Run bij Sneakerbaas.

Op de nieuwste Nike Roshe Run schoenen kan je korting verwachten van Sneakerbaas.nl, zo hebben zij meerdere acties die het voor jou voordeliger maken om een gloednieuw paar aan te schaffen.

 • Zo hebben zij een exclusieve code voor Kortingscode.nl waarmee je €7,50 korting ontvangt op jouw Roshe Run’s
 • Daarnaast blijven er ook steeds meer nieuwe type Roshe Run’s komen. Daardoor kan je af en toe ook een paar in de outlet verwachten met korting.
 • Ook als je je inschrijft voor de nieuwsbrief pak je €5 korting op jouw eerstvolgende bestelling.

Roshe Run kortingen vind je bij Zalando

Ook Zalando biedt de nieuwste Nike Roshe Run schoenen aan voor jong en oud. De kortingen op deze schoenen zijn fors en voor Nike Roshe Run kortingen ben je bij Zalando op de juiste plek.

 • Een van de beste kortingscodes voor Nike Roshe Run’s is de 12% korting op jouw totale bestelling van Zalando.  Zo krijg je bij een bestelbedrag van boven de €85 12% korting op je bestelling.
 • Op de hoogte blijven voor de nieuwste releases van de Roshe Run’s kan je je het beste inschrijven voor de nieuwsbrief. Hierbij ontvang je ook nog eens €5 korting op je bestelling.
 • Het makkelijke bij Zalando is dat je gratis verzending ontvangt op jouw producten, heb je de verkeerde maat besteld of is het product niet naar wens. Dan kan je het gewoon gratis retourneren.

Sarenza biedt jouw ideale Roshe Run kortingen aan.

Sarenza heeft zo een hoop kortingen voor op jouw Roshe Run schoenen. Zo heb je vanaf €55 al een gloednieuw paar schoenen.

 • Bij je bestelling kan je nu ook 12% korting verwachten, is je bestelling boven een waarde van €100 dan kan je deze kortingscode mooi verzilveren.
 • Ook heeft Sarenza een speciale welkomstkorting ter waarde van €10. Zo krijg je al goede kortingen op jouw eerste aankoop bij Sarenza.
 • Ook bij het inschrijven van de nieuwsbrief van Sarenza kan je een kortingscode van €10 verwachten, hierbij blijf jij up-to-date met kortingen op Roshe Run’s en ontvang je ook nog eens korting. 

Natuurlijk kan je ook via de Nike shop je Roshe Run’s met korting aanschaffen

Via Nike bestel je nu uiteraard ook Roshe Run schoenen met korting, vind de complete collectie op de website.

 • Bij Nike krijg je nu een speciale kortingscode met 10% korting op sale producten. Bij de speciale sales producten vind je ook snel een paar Roshe Run’s.
 • Nike biedt gratis verzending aan in combinatie met ook nog eens gratis retourneren van jouw bestelde schoenen.
 • Zo heb je het sales hoekje waar je tot 30% korting kan krijgen op jouw zoektocht naar Nike Roshe Run schoenen.

Sneakers korting

Met deze tips heb je een goed idee van waar je het beste jouw Nike Roshe Run schoenen met korting kan kopen. Een kortingsactie voor een paar Nike’s is vaak aanwezig, dus een goede voorbereiding voor jouw aankoop op Roshe Run’s kan nooit kwaad. Wil je meer lezen over algemene sneakers korting? Klik dan hier

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!