Bekijk hier alle informatie over de Kortingscode.nl POP-UP store!

Bezoek onze POP-UP store en ontvang de hoogste kortingscodes van Nederland! Van 22 t/m 25 september in de Pijp in Amsterdam. ♥ EXCLUSIEF

5x waarom jij een kijkje moet nemen in de Kortingscode.nl POP-UP store

Kortingscode.nl opent op 22 september a.s. als eerste kortingscode website OOIT een POP-UP store in de Pijp in Amsterdam. Dus blok je agenda, kom gezellig langs in hartje Amsterdam en lees hier de vijf redenen waarom jij dit niet mag missen. 

#1 Populaire merken éxtra voordelig

Online merken die regelmatig een waanzinnige code hebben op Kortingscode.nl, komen speciaal voor ons naar de winkelstraat zodat jij hun leukste online producten kunt zien, voelen en ruiken. En je kunt direct online shoppen met een te gekke korting. Denk hierbij aan mooie TOMS schoenen met 15% korting, hippe kleding van Forever21 met 21% korting of 12% korting op alles bij Zalando! Daarnaast geven Greetz, Albelli, Teufel, Under Armour en Boldking ook allemaal een kortingscode die te gebruiken is in de week van het evenement.

#2 Toplocatie

De POP-UP store is te vinden in De Merkenwinkel op de Gerard Doustraat in Amsterdam. Deze prachtige winkel in hartje Amsterdam zal vier dagen worden omgetoverd worden tot een stijlvolle POP-UP store. Ben je uitgekeken? Dan ben je direct in een van de leukste buurten van Amsterdam waar je eventueel verder kunt shoppen, een heerlijke hapje kunt eten of een frisse gin tonic kunt gaan drinken bij een van de vele hotspots.

#3 Gratis goodies

Er worden maarliefst 150 goodiebags uitgedeeld gevuld met prachtige gadgets. Hiervoor geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Daarnaast worden er ook te gekke prijzen weggegeven tijdens dit weekend. Zo kun je o.a. een hotelovernachting van Hotels.com winnen t.w.v. €400.

#4 Ontmoet jouw favoriete blogger

Naast het feit dat je lekker met korting kunt shoppen, komen er ook nog een aantal bekende social influencers op bezoek. Zo kun je een styling workshop bijwonen van o.a. Laura Ponticorvo en Sanny Verhoeven. Zij zullen al jullie vragen over mode en hun bloggersbestaan beantwoorden tijdens een meet and greet. En wie weet kom jij wel in hun vlog of op hun Instagrampost! Naast de workshops kun je in de store ook genoeg zien en beleven. Er zijn virtual reality brillen om uit te proberen, je kunt meedoen met het tafelvoetbaltoernooi en er is een lekkere beat op de achtergrond.

#5 Gratis toegang

En niet te vergeten: de Kortingscode.nl POP-UP store is voor iedereen gratis te bezoeken van vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september.

Kortom: genoeg redenen om langs te komen bij dit unieke event van Kortingscode.nl. Nog maar een aantal nachtjes slapen en dan zie we je daar!

Locatie
Gerard Doustraat 76, Amsterdam.

Openingstijden
Donderdag 22 september 2017 17:00-21:00 (op uitnodiging)
Vrijdag 23 september 2017 10:00-16:30 (met gastspreker Sanny Verhoeven)
Zaterdag 24 september 2017 10:00-16:30 (met gastspreker Laura Ponticorvo)
Zondag 25 september 10:00-16:00