Samsung Galaxy S7 pre-orderen? Hier vind je de Samsung promoties!

By Caspar     3 maart 2016   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Waar bestel je de Samsung Galaxy S7 het voordeligst?

Op 11 maart is het zover. Dan releasen de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge eindelijk in Nederland. De release van beide smartphones wordt gezien als dé release van Samsung in 2016. Het is dan ook geen wonder dat de voorverkoop - van zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge - alle records lijkt te verpulveren. De voorverkoop is nog open t/m 10 maart en dat betekent dat ook jij nog steeds deze grensverleggende smartphone kunt voorbestellen. Hieronder vind je de allerbeste Samsung promoties van de verschillende providers. Eén ding kunnen we overigens alvast verklappen: iedereen die deze smartphone pre-ordert - via welk kanaal dan ook - ontvangt een gratis Gear Virtual Reality bril ter waarde van €99.

Ontvang gratis de Gear VR-bril t.w.v. €99 en stap een nieuwe wereld in

Het feit dat je een gratis Gear VR-bril ontvangt, is eigenlijk al reden genoeg om te kiezen voor de nieuwe Samsung Galaxy S7. De Gear VR-bril werkt immers perfect samen met je nieuwe smartphone. Plaats je smartphone in de Gear VR-bril en je belandt binnen luttele seconden op plekken waar je anders nooit zou komen. Ook kun je gamen via je Gear VR-bril. Kun je het al visualiseren? Nee? Het filmpje hieronder zal de werking van de Gear VR-bril in één keer duidelijk maken!

Welke provider is het goedkoopst? En welk abonnement is dan 't voordeligst?

Je kunt de Samsung Galaxy S7 bij alle grote providers vooruitbestellen, maar je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Hieronder staan de meest interessante tweejarige abonnementen van Tele2, T-Mobile, Vodafone en KPN. Welke kies jij?

Onbeperkt bellen en sms'en + 8 GB Internet voor €43 per maand.

Onbeperkt bellen en sms'en + 6 GB Internet voor €52,50 per maand. Klik hier voor alle T-Mobile aanbiedigen.

Onbeperkt bellen en sms'en + 7 GB Internet voor €52 per maand.

Onbeperkt bellen en sms'en + 5GB Internet voor €59 per maand (+ eenmalig €29 voor het toestel)

Welk abonnement kies jij? 

Deze cijfers maken duidelijk dat Tele2 veruit de beste Samsung Galaxy S7 aanbieding heeft. Hier krijg je het meeste internet van alle providers, terwijl je het minst hoeft te betalen. En ook bij Tele2 ontvang je de Gear VR-bril natuurlijk helemaal gratis - mits je je pre-order voor 11 maart plaatst.

Dit zijn natuurlijk niet de enige abonnementen die worden aangeboden door Tele2, T-Mobile, Vodafone en KPN. Je kunt ook kiezen voor abonnementen met minder internet, maar dat is eigenlijk zonde van de vele functies van de Samsung Galaxy S7. Met het haarscherpe beeld en de supersnelle werking is de smartphone namelijk uitermate geschikt voor bv. het bekijken van filmpjes en gamen. En mocht je liever de Samsung Galaxy S7 Edge pre-orderen, dan moet je er rekening mee houden dat je enkele euro's per maand meer betaald.

Caspar

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!