6 belangrijke dingen die je nodig hebt voor jouw ideale dagje op het strand

By Anne     6 juli 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Time at the beach is never wasted

De zomervakantie is bijna zo goed als begonnen en we kunnen massaal weer naar het strand. Vaak zijn die stranddagen ideaal, maar toch wordt er zo nu en dan iets vergeten. Op Kortingscode.nl hebben wij een lijstje met de belangrijkste dingen die je nodig hebt voor een dag op het strand.


1) Draagbare muziekinstallatie

Bij een dag met al je vrienden op het strand kan een muziekinstallatie niet ontbreken.  Het is vaak lastig om een grote box mee te nemen en daarom kan je altijd goed een kleine portable speler aanschaffen. Bij Sonos krijg je 6% korting op alle speakers.


2) Een barbecue to-go

Een heerlijke afsluiter voor jouw dag op het strand is lekker barbecueën.  Je kunt zelf een kleine barbecue meenemen, maar een simpele wegwerp barbecue behoort ook altijd tot de mogelijkheden. Vergeet de koude dranken  en het vlees niet en je bent klaar om te beginnen.


3) Familie en vrienden

Natuurlijk hartstikke cliché, maar een mooie stranddag pak je uiteraard niet alleen. Een echte zomerse dag pak je dus samen met je beste vrienden of met je familie om optimaal te genieten.


4) Zonnebrand

Ook is het belangrijk om je in te smeren met zo een dagje strand. Zorg dus dat je goed bent ingesmeerd als je niet wilt verbranden. Belangrijk is dan dus om regelmatig in te smeren, als je fles leeg is dan kan je hem altijd nog handig gebruiken als houder voor jouw telefoon, portemonnee en sleutels.


5) Bal, frisbee of paddles

Mocht je eventjes zin hebben in iets actiefs, dan kan je altijd even je vrienden polsen om even met je te voetballen of te tennissen. Een potje overgooien of tennis kan nooit kwaad. Leuke artikelen hiervoor schaf je aan bij de HEMA.


6) Vergeet je badkleding niet!

Als het lekker weer is en warm op het strand is het altijd lekker om even verkoeling op te zoeken. Neem daarom je hippe zwemkleding mee, er zijn tegenwoordig een hoop rare printjes te verkrijgen en laat die aan iedereen zien terwijl jij het water ingaat.


No stress, relax

Met deze zes tips voor op het strand, hopen wij dat je meer zin hebt om te gaan. Het is immers heerlijk weer buiten dus ideaal om even lekker op het strand te vertoeven.  Wil je meer lezen over tips over strand kleding of heb je nog tips voor ons? Laat dat dan weten in een comment hieronder.

Anne

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!