Tennissend de zomer door met kortingen op de nieuwe collecties

Door Robin     1 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Game, Set and Match

De lente is weer begonnen, het zonnetje komt door dus het is weer helemaal tijd om naar buiten toe te gaan. Niks is lekkerder om dan te beginnen met het sporten buiten. In de lente/zomer periode is het perfect om het tennissen weer op te pakken. Op Kortingscode.nl zullen wij hier alle tips geven voor het vinden van de beste artikelen voor tennis. De ideale zomersport.


Opzoek naar tennis korting.

Het tennisseizoen is weer in volle bloei, de banen liggen er weer mooi bij en alle Grand Slams komen er ook weer aan. Het kijken naar spelers zoals Roger Federer en Novak Djokovic doet je verlangen om zelf ook weer de baan op te gaan. Het zachte gravel en groene gras wordt gezocht en er wordt genoten van het zonnetje tijdens een heerlijk ontspannen of vrij intensieve pot tennis. Maar om je helemaal klaar te stomen voor dit seizoen is iedereen altijd op zoek naar nieuwe tennis gear. Bij Kortingscode.nl hebben we een aantal shops die korting bieden op tennis spullen.


Winkels met korting op sport spullen

Zalando maakt jouw sport stukken eenvoudiger met korting op producten.

Bol.com helpt jou de zomer door met kortingen op de nieuwste tennis collecties.

Ook Plutosport heeft korting op sportartikelen

  • Bij Plutosport kan je perfect terecht als je voor een goede prijs nieuwe attributen zoekt voor jouw sport. Van tennisrackets tot tennisschoenen.  Bij Plutosport haal je ze voordelig.  Als je ook nog eens op de hoogte wilt blijven met de nieuwste artikelen of kortingsactie van Plutosport, krijg je een mooie kortingsbon van €5 korting op je bestelling.
  • Bij Plutosport verschijnt elke dag een speciale aanbieding. Omdat dit nu redelijk in het  tennis seizoen is zullen er veel tennis kortingen worden aangeboden op de artikelen van Plutosport


Geniet van de sportzomer 2015

Met deze tips en trucs hopen wij dat je een heerljike sportzomer tegemoet gaat en vaak naar buiten gaat om lekker op de baan te tennissen. Een sportieve zomer gewenst!

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!