Tips voor het kopen van een Samsung Galaxy S6 Edge

By Robin     3 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

De gloednieuwe Samsung Galaxy S6 Edge

De nieuwe Samsung Galaxy S6 is momenteel een van de betere beschikbare smartphones. Een hele goede camera met wel 16 megapixels, binnen 10 minuten is de telefoon volledig wireless opgeladen voor jou. Omdat het zo een grandioze telefoon is, is die kwalitatief en qua werking perfect.  Alleen niet iedereen staat te popelen om veel geld neer te leggen voor een telefoon. Met deze tips zullen wij je uitleggen hoe je goedkoop aan een Samsung Galaxy kan komen.

Update: Op 11 maart is de Galaxy S7 gelanceerd, lees hoe je korting op de nieuwste Samsung telefoon ontvangt. 

Een korte introductie voor de Samsung Galaxy S6 Edge


Waar kan ik een Samsung Galaxy allemaal aanschaffen?

Bij elke grote provider heb je wel de optie of je de telefoon met een sim-only wilt of met een abonnement.  Bij het vergelijken van de abonnementen zijn we bij iedere provider van hetzelfde pakket uitgegaan. Namelijk die van 5 GB data en onbeperkt bellen/smsen binnen Nederland.

  • Bij KPN sluit je bijvoorbeeld voor 2 jaar een abonnement aan voor €54 per maand en betaal je €99 extra voor je Samsung Galaxy 6 32 GB. Voor de Samsung Galaxy S6 Edge betaal je €229.
  • T-Mobile biedt ook de nieuwe Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge aan. Bij een zelfde abonnement betaal je bij T-Mobile €52 per maand en betaal je voor het toestel Galaxy S6 eenmalig €129,95, bij de Galaxy S6 Edge betaal je €259,95.
  • Voor een Vodafone abonnement betaal je €55 per maand,  hierbij betaal je wel eenmalig €189,99 voor het Samsung Galaxy S6 toestel. Voor de Galaxy S6 Edge betaal je €279,99.
  • Ook bij Tele2 haal je voordelig een Galaxy S6, hier betaal je €64 per maand voor het abonnement maar betaal je €0 extra voor de telefoon. Voor de Samsung Galaxy S6 Edge betaal je €70 per maand voor het abonnement, maar betaal je ook niks extra’s voor het toestel zelf.

Mocht je het los willen aanschaffen bij een webshop. Dan kan je het beste naar Samsung of naar Typhone.nl kijken.

  • Uiteraard kan je hem ook los aanschaffen bij Samsung, voor €699 koop je de Galaxy S6 los zonder abonnement of iets er aan vast.  De Galaxy S6 Edge schaf je aan voor €849.
  • Een andere mogelijkheid is een kijkje te nemen bij Typhone.nl, bij Typhone.nl vind je een lijstje met de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge en waar je hem het beste kan aanschaffen in combinatie met welke provider bij welk abonnement.

Schaf je Samsung Galaxy refurbished aan

Een refurbished aankoop betekent dat alle onderdelen gebruikt bij elkaar worden gezocht en weer een geheel worden. Voor bepaalde redenen dat die onderdelen terug moeten naar de fabriek. De Samsung Galaxy’s krijgen een nieuwe behuizing, nieuw scherm en nieuwe knoppen. Hierdoor zie je het verschil niet tussen refurbished en gloednieuw nauwelijks. Met een refurbished telefoon krijg je dus veel korting op de totaalprijs voor jouw Samsung Galaxy S5 en misschien wel een Samsung Galaxy S6 Edge.

Bij een refurbished Samsung Galaxy ontvang je dus:

  • Nieuw scherm
  • Volledige nieuwe behuizing en knoppen
  • Nieuwe batterij
  • USB-lader/kabel

Zo heb je dus al dezelfde voordelen als een gloednieuwe telefoon. 


Bij het inleveren van je oude telefoon krijg je al een goede som korting

Had je al een Samsung Galaxy S5? Als je hem in goede staat inruilt is de kans groot dat je een mooie Galaxy S6 Edge kan ophalen. Vaak hebben verschillende winkels een sterke inruildeal, je oude telefoon met wat bijbetaling en je bent een trotse eigenaar van de Galaxy S6 Edge. Dit is vaak een goede deal als je niet je abonnement kan verlengen van je telefoon maar toch graag een gloednieuwe telefoon wilt.


Koop tweedehands telefoons als je een budget hebt.

Als je een bepaald budget hebt en je een Samsung Galaxy S6 niet kan betalen kan je vaak op websites als Marktplaats kijken. Op Marktplaats kan je een Galaxy S5 al in goede staat kopen vanaf €300. Zo krijg je alsnog een goede telefoon maar betaal je wel een stuk minder dan de hoofdprijs. Let wel goed op dat er geen mankementen aan het toestel verbonden zitten zoals kleine barstjes of andere defecten. Kijk daarom zorgvuldig naar de telefoon.


Koop hem in het buitenland

Vaak zijn dit soort telefoons als de Samsung Galaxy S5 en de Samsung Galaxy S6 Edge eerder gereleased in het buitenland. Wil je hem meteen halen dan kan je vaak naar Duitsland of Engeland om hem op te halen. Maar wil je hem met korting toch ophalen? Vaak importeren vanuit landen zoals Amerika of Canada geeft je al wat extra korting. Dit scheelt weer een aantal euro’s op jouw aankoop voor de Samsung Galaxy S6 Edge.


Koop niet teveel extra accessoires, houd het basic.

Samsung biedt een hoop extra accessoires aan voor bij de Samsung Galaxy. Zo heb je speciale draadloze opladers en bijzondere designer hoesjes. Het is bijvoorbeeld verstandig om zo snel mogelijk een hoesje te kopen, maar onnodig om daar teveel geld aan uit te geven.  Het belangrijkste is dat je een hoesje hebt die harde klappen kan vangen en ook tegen waterschade goed is. Mocht je ooit je telefoon laten vallen. Een hoop accessoires voor de Samsung Galaxy vind je op Bol.com al vanaf €7,95

Mocht je toch graag jouw favoriete hoesje samenstellen, dan kan je dit perfect doen bij GoCustomized. Bij GoCustomized stel jij je hoesje samen precies zoals jij maar wilt. Via Kortingscode.nl krijg je hierbij ook nog eens een kortingscode van 10%.


Zijn er ook andere alternatieven zoals bij iPhone?

Lever je iPhone in en ontvang €250 cash terug. Hierdoor kan je  mocht je willen overstappen naar een Samsung Galaxy S6 Edge al een hoop korting krijgen op je nieuwe toestel.  Via verschillende websites heb je al de mogelijkheid om je iPhone te verkopen. Je kan gebruik maken van Marktplaats.nl of Bol.com, vaak is tweedehands.nl ook erg makkelijk. Tegenwoordig kan je ook bij de Nederlandse Apple stores je iPhone inleveren en op basis van de staat van je iPhone een goede deal krijgen. Bij het inruilen kan je vaak voor een beetje extra geld een gloednieuwe iPhone ophalen. Meer over de iPhone lees je hier


Conclusie over de Samsung Galaxy S6 Edge

Wil je de nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge aanschaffen, dan is het vaak wel handig om er wat extra tijd in te steken en er goed over na te denken.  Mocht je hem tweedehands kopen is het vaak handig om goed te zoeken naar mankementen op het toestel. Mochten die er wel zijn dan kan je de prijs nog een beetje naar beneden krijgen. Met deze tips en trucs denken wij dat jij de juiste keuze zal maken voor de aankoop van jouw nieuwe telefoon.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!