Wat doe jij met je vakantiefoto's?

Door caroline     3 juli 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

De 5 leukste tips voor jouw vakantiefoto's

De zomervakantie staat weer voor de deur. De meeste Nederlanders gaan tegenwoordig niet op vakantie zonder digitale camera, smartphone of tablet en komen vaak thuis met honderden, zo niet duizenden, foto’s. Nadat je alle foto’s heb uitgezocht en een keer hebt bekeken, ‘verdwijnen’ de foto’s vaak op een (externe) harde schijf. De kans is groot dat je vervolgens voor langere tijd de foto’s niet meer onder ogen krijgt en dat is natuurlijk zonde.

Om je inspiratie te geven wat je allemaal met je vakantiefoto’s kunt doen, hebben wij 5 leuke tips voor je verzameld!


Fotoboek in allerlei formaten en soorten

Waarschijnlijk is het maken van een fotoboek een van de meest voor de hand liggende opties. Dit is gemakkelijker te doen dan je misschien vooraf verwacht, want je hoeft absoluut geen vormgever te zijn om je eigen fotoboek te ontwerpen.

Via de gratis software van Fotofabriek kun je namelijk eenvoudig met je eigen foto’s verschillende soorten fotoboeken maken. Je kunt er voor kiezen om de Fotofabriek software automatisch het fotoboek te laten vullen met de geselecteerde foto’s, maar het is ook mogelijk om een compleet blanco fotoboek te vullen met foto’s en teksten.
Het voornaamste verschil tussen de fotoboeken zit in de soorten omslagen. Zo kun je kiezen uit een hardcover omslag, softcover omslag of een fotoboek met een handige spiraalbinding.

Het grote voordeel van een fotoboek is dat je er ontzettend veel foto’s in kwijt kunt. De meeste fotoboeken kun je namelijk tot wel 200 pagina’s uitbreiden en er passen meerdere foto’s op een pagina. Zo kan je nu ook een spiraal A3 liggend fotoboek bestellen met een 20% kortingscode. Dit boekwerk levert genoeg ruimte om een super dik fotoboek te maken!


Verschillende wanddecoratie

De leukste foto’s die je tijdens je vakantie hebt gemaakt verdienen eigenlijk een mooi, prominent plekje in de woon- of slaapkamer. Tegenwoordig kun je op verschillende materialen je foto’s laten afdrukken. Je kunt het zo gek niet bedenken: hout, aluminium, forex, plexiglas, canvas et cetera.

Deze wanddecoraties kun je op een staand, liggend of vierkant formaat bestellen, dus voor elk type foto is wel een geschikte wanddecoratie te vinden!


Ontwerp je eigen kalender

Een ander leuk idee (en tevens een product die je ook aan de muur kunt hangen) is het ontwerpen van je eigen kalender. Er zijn verschillende soorten en formaten kalenders waar je uit kunt kiezen, zoals jaarkalenders, verjaardagskalenders of familieplanners.

Bij alle kalenders heb je ook de mogelijkheid om gelijk verjaardagen, afspraken of andere nuttige notities toe te voegen, zodat je deze later er niet meer apart hoeft op te schrijven.
Daarnaast kun je bij elke pagina een of meerdere foto’s toevoegen, zodat je voor elke maand een toepasselijk foto kunt gebruiken. Een zelf ontworpen verjaardagskalender is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te geven!


Bonustips!

Heb je niet genoeg foto’s voor een fotoboek, hangt je muur al vol met foto’s of gebruik je nooit een kalender? Er zijn natuurlijk nog vele alternatieve mogelijkheden om iets leuks met je foto’s te doen.

Maak bijvoorbeeld je eigen (school-/jaar-)agenda, verschillende soorten wenskaarten, schoolartikelen zoals collegeblokken, multomappen en schoolschriften, maar ook menukaarten, placemats, bureauleggers of een telefoonhoesjes voor je iPhone! 

Kortom, maak dit jaar bij Fotofabriek van je leukste foto’s een blijvende herinnering! 

caroline

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!