De 6 mooiste dingen waar je je vakantiegeld perfect aan kan spenderen

Door Robin     8 juni 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Op vakantie!

Voor het reeds speciaal uitgekeerde vakantiegeld hebben wij bij Kortingscode.nl goed nagedacht waar dit uit gegeven kan worden. Zo hoeft er de maand na het storten van het vakantiegeld niet gelijk vol gespendeerd te worden, zo kan je het dus ook sparen voor vakanties en ook andere mooie dingen.  Uit onderzoek is gebleken dat maar 25% het daadwerkelijk ook uitgeeft aan vakanties.  Ongeveer 30% zet het op de spaarrekening en 10% geeft zichzelf of een ander een luxe cadeau. Daarom zullen wij bij Kortingscode.nl nu een mooi rijtje maken met de 6 mooiste dingen waar jij je vakantiegeld ook aan kan spenderen.


Een weekendje weg in Nederland

Nu de zomer er weer aan begint te komen wordt het steeds warmer dus een weekendje weg in eigen land zou daarom ook geen probleem zijn. Zo kan je via CenterParcs bijvoorbeeld mooi een huisje huren en daarmee genieten van die heerlijke Nederlandse zon met een kortingscode van €30 bij je boeking. Een lekkere korting bij je welverdiende vakantiegeld.


Motorrijbewijs halen

De ietwat duurdere hobby die je nu mooi kan betalen van je welverdiende vakantiegeld. Met die dubbele maand kan je mooi gebruik maken van de rijlessen voor de motor. Mocht je hem al gehaald hebben, kan je dat ook spenderen aan een nieuwe motor of aan nieuwe motorkleding. Dit kan je halen bij FC Moto met 5% korting op je bestelling.


Sparen

Een andere optie is uiteraard om het vakantiegeld op een spaarrekening te gooien, niet het allerleukste wat je ermee kan doen maar wel vaak handig als je in de toekomst een huis of een auto wilt aanschaffen.


Horloge aanschaffen

Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone op zak of wellicht een Apple Watch om de tijd te bekijken. Maar een echte heer draagt gewoon een fatsoenlijk horloge. Horloges zijn voor elke prijs aan te schaffen met jouw vakantiegeld. Maar mooie horloges schaf je aan via de Bijenkorf.


Een tripje in een zweefvliegtuig

Een hele gave ervaring die je niet zomaar kan laten liggen. Een tripje maken in een zweefvliegtuigje is daadwerkelijk ongekend. Aanrader is om dit te doen in een buurt waar je vandaan komt want dit maakt het vliegen over die steden en dorpjes nog specialer. Vaak kan je dit voor al €100 doen, maar een klein deel van je vakantiegeld. Deze deals vindt je bij Groupon.


Een mooie outfit

Van al dat vakantiegeld kan je uiteraard ook altijd een mooie outfit aanschaffen. Een mooie jurk of mooie broeken heb je al voor rond de €100. Mocht je meer tips hebben voor korting op strandmode. Lees dan meer hier.


Roadtrip door Portugal

Als je je vakantiegeld ook daadwerkelijk wilt spenderen aan vakantiegeld dan kan je dat het beste doen als een roadtrip in een land als bijvoorbeeld Portugal. Het is goedkoop als je eenmaal in het land zit en er zijn een hoop mooie steden te bezoeken zoals Lissabon en Porto. Een bedrijf zoals de Jong Intra Vakanties zoekt alles voor je uit en geeft je ook nog eens €20 korting.


'Spend Wisely'

Afgelopen maand is dus het vakantiegeld gevallen. Heb je nog andere plannen of ideeën om voor vakantiegeld te gebruiken? Laat dat dan even weten hieronder in een reactie. Mocht je op zoek zijn naar tips van een ervaren reiziger? Lees dan hier het artikel over de vakantie tips 

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!