Valentijnsdag 2019: romantiek hoeft niet duur te zijn

Door Lindy     5 februari 2019   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Besparen op de liefde

Nog een weekje slapen en dan is het zover: de dag van de liefde. Misschien moet het bij jou vanuit je tenen komen (want al 30 jaar samen) of misschien sta jij te popelen om je nieuwe liefde eens flink in het zonnetje te zetten. Hoe je het ook wendt of keert, we blijven Nederlanders. En dus besparen we maar al te graag. Zélfs op de liefde!

Ga eropuit

Iemand verrassen hoeft niet duur te zijn. Het gaat immers om het gebaar. Neem je liefje eens een dagje mee uit. Scoor een Bongo cadeaubon en ga samen op pad. Met onze 14% kortingscode wordt dit nog net een tikkie leuker én goedkoper. Je kunt er ook voor kiezen om er even tussenuit te gaan. Heb je onze Expedia kortingscodes al bekeken? Hiermee ontvang je nu 10% korting op alle hotelboekingen.

Zeg het met materiaal

Wil je toch liever met een tastbaar cadeau op de proppen komen? Dan heeft ICI PARIS XL de leukste geschenksets voor je, die je deze week met 25% korting kunt bestellen. Bloemen zijn misschien standaard, maar doen het (vooral bij vrouwen) altijd goed! Bestel een prachtige bos rode rozen bij Euroflorist en betaal 14% minder dan normaal. Je kunt ook zelf een cadeautje in elkaar flansen, bijvoorbeeld via Albelli of Greetz.

Laat je liefje blozen

In voor een spannende Valentijnsdag? Ook dan hebben we genoeg interessante deals voor je op het oog. Bij Hunkemöller bestel je een classy lingeriesetje, wat leuk is voor beiden, met 12% korting. Bekijk ook eens onze exclusieve codes op de Christine le Duc-pagina. Zo weet je in ieder geval zeker dat jouw Valentijnsdag niet saai wordt!

Vergeet de man niet..

Wie denkt dat alleen vrouwen graag verrast willen worden, heeft het mis. Want ook mannen zijn gek op cadeautjes. Bestel de Happy Socks “I LOVE YOU” gift box (met hartjes ♥) nu voor maar €29,95. Met onze kortingscode ontvang je 20% korting én gratis verzending. Deze sokken mogen ook na 14 februari nog gewoon gedragen worden.

Zorg dat de dag van de liefde voor jou onvergetelijk wordt. En wees de rest van het jaar ook gewoon een beetje lief voor elkaar. Kun jij geen genoeg krijgen van al die romantiek?

Bekijk dan hier al onze Valentijnsdag-kortingscodes!

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!