Blijf vooral thuiszitten, het geld ligt voor het oprapen

Door Robin     7 mei 2014   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Hoe kan je jouw inkomen verhogen?

Verhoog je inkomen! Iedereen komt wel eens een moment in zijn of haar leven tegen dat wat extra geld goed van pas zou komen. Nu ben je vast al verschillende boeken tegengekomen waarin gouden beloftes staan waarmee jij binnen enkele maanden je inkomen kan verdubbelen, maar in de realiteit blijkt dit vaak anders te zijn.

Hier vind je een overzicht van alle verschillende methodes om zowel in je huidige werk als in additioneel werk jouw maandelijkse inkomen te verhogen. Onthoud hierbij wel dat er geen simpele manier is om geld te verdienen.

Voor niets gaat de zon op!


Snel geld verdienen met het internet

Het internet biedt vele mogelijkheden, zo heb je niet alleen een enorme kennisbron en wereldwijd producten tot je beschikking maar kan je er ook geld verdienen. Door taken uit te voeren of diensten te verlenen kan je op een simpele manier leuk bijverdienen maar je kunt het ook professioneler aanpakken en bijvoorbeeld je eigen website beginnen.

Gebruik je talent

Iedereen is ergens goed in en dankzij het wereldwijde web is er ook overal vraag naar! De website fiverr.com is de marktplaats waar je jouw talent kan aanbieden en iedereen van deze dienst gebruik kan maken voor maar $5. Enkele leuke voorbeelden van wat jij op fiverr kunt laten doen voor $5,- zijn:

  • Het verzinnen van leuke kinderfeestjes.
  • Russisch leren.
  • Een liefdesvideo op je Facebook profiel.

Kortom, of je nu goed kunt photoshoppen of een leuke kaarttruc kent, je kunt het bij deze website allemaal aanbieden en verdient per opdracht $5,-

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding is voor veel mensen een ultieme manier om makkelijk bij te verdienen. Vrijwel iedereen had of heeft een schoolvak waarin je excelleert  en het is natuurlijk hartstikke leuk om iemand hierbij te helpen. Via de website huiswerkned.nl is het mogelijk om vanuit huis studenten en scholieren via de computer te begeleiden. Het niveau varieert van basisschool tot universitair. Op deze manier kan iedereen op elk niveau huiswerkbegeleider worden.

Afhankelijk van het niveau en de ervaring verdien je met huiswerkbegeleiding gemiddeld €10,- per uur.

Artikelen schrijven

Het internet staat vol met artikelen en blogposts, om deze stroom van informatie op gang te blijven houden is er een grote vraag naar artikelen. Veel webmasters hebben niet genoeg tijd om elke dag een nieuw artikel te schrijven maar daar kan jij natuurlijk wel bij helpen.

Op websites zoals textbroker.nl of greatcontent.nl kan je direct beginnen met het schrijven van artikelen. Verschillende websites plaatsen opdrachten en jij kunt zelf kiezen welke je het leukst lijkt. Voor een gemiddeld artikel van 400 woorden krijg je circa €6,- afhankelijk van de kwaliteit van de tekst.

Vertalen

Heb jij een echte talenknobbel? Verhoog dan je inkomen door het vertalen van teksten en artikelen. Op gengo.com leg je na registratie een test af waarna je direct kunt beginnen met het vertalen van artikelen. Afhankelijk van de hoeveelheid woorden en in hoeverre jij een expert bent op het gebied van de betreffende taal krijg je per artikel gemiddeld €10,-. Als jij snel teksten kunt vertalen kan je op deze manier leuk bijverdienen.

Maak je eigen website

De eerdere online methodes om jouw inkomen te verhogen zijn allemaal op korte termijn gebaseerd en leveren direct geld op. Wanneer je meer aan de lange termijn denkt, is het ook mogelijk om met een eigen website geld te verdienen. Er zijn verschillende manieren om met een website geld te verdienen. Hier worden in eerste instantie alleen de twee meest voorkomende methodes behandeld.

Adsense,  Dit is een dienst van Google welke veelvuldig gebruikt wordt door website beheerders. Door een simpele code in te voeren worden en automatisch relevante banners of tekstlinks geplaatst welke zichtbaar zijn voor jouw bezoekers. Op deze manier word je per click of view betaald. Let er wel op dat deze vorm van adverteren alleen zin heeft wanneer je website veel bezoekers trekt.

Affiliate marketing, Een steeds vaker voorkomende manier om online geld te verdienen is affiliate marketing. Door bijvoorbeeld een product of een dienst aan te prijzen op je website met een zogenaamde affiliate link krijg jij als beheerder commissie over elke verkoop die via jouw website plaats vindt. Als je een goedlopende website hebt kan je op deze manier veel geld verdienen. Let er alleen wel op dat voordat je de eerste resultaten gaat zien er veel tijd in gaat zitten. Voor een uitgebreidere uitleg over affiliate marketing verwijzen wij je door naar Performance.nl.

Tip: Begin een website waar je interesse ligt, dit maakt het schrijven een stuk makkelijker en leuker.


Vanuit je luie stoel thuis geld verdienen

Misschien ben je niet in staat om buiten de deur een baan te zoeken, wil je flexibele werktijden in verband met kinderen of ben je een student met onregelmatige tijden. Dan kom je al snel uit op thuiswerken: de ultieme oplossing om bij te verdienen met het gemak van je eigen huis en omgeving. Er zijn veel mogelijkheden omtrent thuiswerken, dus het is zeker het proberen waard!

Telemarketing

Een van de gemakkelijkste manieren om geld te verdienen is je aanmelden voor telefonisch thuiswerk. Er zijn diverse partijen die mensen zoeken die vanuit huis bellen naar potentiële klanten. Het enige vereiste is een vaste telefoonaansluiting en een rustige werkplek. Je hebt de mogelijkheid om je aan te melden bij een energiebedrijf of je kiest een totaal andere kant: het starten van een paranormale hulplijn. Bekijk hier de nieuwste vacatures voor Telemarketing.

Inpakwerk

Een andere, gemakkelijke klus is het oppakken van inpakwerk. Je kunt bijvoorbeeld balpennen monteren of snoep inpakken. Een heerlijk klusje voor tussendoor, toch?

Testpersoon

Ooit gehoord van mysteryshoppers? Je kunt je hier heel gemakkelijk voor opgeven, zo is er een organisatie die mysteryshoppers uitstuurt naar diverse bedrijven. Een andere optie is jezelf opgeven voor het testen van medicijnen, let hierbij goed op de vergoeding die je ontvangt. Hoe meer risico, hoe hoger het bedrag dient te zijn! Als extra opdracht zou je jezelf op kunnen geven als testpersoon voor testproducten. Hiermee valt echter niet het grote geld te verdienen.

Enquêtes invullen

Wil je wat extra bijverdienen? Vul dan online enquêtes in via Enquêteplein. Dit kost je een paar minuten en je ontvangt een kleine vergoeding voor het invullen van de vragenformulieren. Kijk voor meer informatie op www.enqueteplein.nl. Dit is overigens geen grote geldbron.

Vacatures

Het vinden van een thuiswerkvacature is niet heel moeilijk. Zo vind je diverse functies via uitzendbureaus en ook op het internet zijn er vele bronnen met vacatures. Waar je attent op moet zijn, zijn ‘vacaturelijnen’ waar je een klein bedrag betaalt om vervolgens te horen welke thuiswerkvacatures er beschikbaar zijn. Exact dezelfde vacatures zijn op het internet te vinden en vaak zijn de vacatures die je doorkrijgt verouderd. 


Oplichting

Het komt op steeds grotere schaal voor en je dient hier dan ook voor te waken: oplichtpraktijken op het gebied van thuiswerken. Zo is er inmiddels een zwarte lijst bekend met bedrijven die niet volgens de reglementen handelen.

Een oplichtingsbedrijf kun je herkennen wanneer er vooraf geld gevraagd wordt, nog voordat je daadwerkelijk thuiswerk aangeboden krijgt. Vaak hebben zij niet het werk waar je om gevraagd hebt of is er helemaal geen sprake van thuiswerk.


Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!