Beleef de ontknopingen van alle voetbalcompetities met korting

Door Robin     19 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Pak je korting voor jouw favoriete voetbalteam

Voetbal staat momenteel wel bij iedereen elk weekend op de TV aan en er wordt vaak aandachtig naar gekeken. Het zijn een beetje de ‘Final Fever’ momenten die er aan zitten te komen met spannende ontknopingen en veel leuke wedstrijden.  Dit zijn vaak de momenten dat je je favoriete team wilt aanmoedigen in het speelshirt van jouw favoriete team of een van de voetbalwedstrijden wilt naspelen. Bij Kortingscode.nl vind je nu manieren hoe je hier korting op kan krijgen.


Bekijk de ontknoping nationaal en internationaal live op je TV.

De ontknoping van meerdere competities volg je nu bij FoxSports en bij Sport1. Bij FoxSports heb je momenteel de Eredivisie (Nederland) , Premier League (Engeland) , Serie A (Italie) en de UEFA Europe League.  Ook vind je alle bekercompetities bij FoxSports. Mocht je meer van de Primera Division (Spanje), Bundesliga (Duitsland) en Champions League houden, dan kan je bij Sport1 ook heel goed terecht. Nu speciaal voor jou zijn er kortingsacties.

FoxSports:

  1. Nu speciaal voor de ontknoping heb je Fox Sports korting. Zo krijg je voor alle spanning voor de komende 4 maanden 50% korting. Deze speciale actie heb je momenteel bij Ziggo en UPC. Zo betaal je maar €12,50 voor de komende 4 maanden in plaats van €25 voor Fox Sports Eredivisie  en Fox Sports international. Overigens zendt Fox Sports international ook een hoop andere sporten uit zoals ijshockey in Amerika en honkbal uit Amerika. Een ideale Fox Sports korting dus.
  2. Ook voor de ontknoping is er een andere optie voor Fox Sports korting. Bij KPN ontvang je namelijk de eerste 3 maanden gratis Fox Sports International gratis. Zo krijg je €12,50 per maand korting van Fox Sports.

Sport1:

  1. Mede vanwege de huidige ontknoping krijg je bij Sport1 ook luxe kortingen. Zo betaal je de eerste maanden €10 bij Sport1 in plaats van €15, zo krijg je dus een Sport1 korting van 33% om jouw favoriete club uit de Primera Division of Bundesliga te volgen. Deze actie vind je bij de UPC, KPN en Ziggo
  2. Mocht je Canaal Digitaal hebben, dan heb je geluk. Sport1’s korting voor Canaal Digitaal gebruikers is erg hoog. Zo pak je 66% korting op je bestelling voor de komende paar maanden bij Canaal Digitaal en betaal je maar  €5 per maand voor Sport1 op TV. Ook volg je op Sport1 Formule1, Golf, Basketball en Tennis.

Voetbalshirts met korting

Op een hoop verschillende sites kan je de shirts van jouw favoriete club kopen of dit nou in het binnenland of buitenland is. Je komt vaak shirts van Real Madrid, Barcelona, Manchester United of Bayern München tegen, maar ook van Ajax. Feyenoord of PSV. Een echte voetbalfan volgt de ontknoping van het seizoen of het nou in Nederland, Spanje, Engeland of Duitsland is met een voetbalshirt van zijn favoriete voetbalclub. Alleen waar kan ik wat vinden?

Bij Zalando vind je shirts van alle topclubs

Buiten het feit dat er al een aantal voetbalshirts korting hebben op Zalando, hebben we hier een aantal tips die het nog eenvoudiger maken voor korting.

  • Zoek je het thuisshirt of uitshirt van jouw favoriete club dan vind je die al snel op de Zalando website. Bij Zalando krijg je vervolgens 12% korting op jouw nieuwe voetbalshirt en kan jij je favoriete club toejuichen in het shirt van de club.
  • Een andere optie is het gebruik maken van een korting van €15 op jouw nieuwe voetbalshirt. Zo ga je lekker de ontknoping in van de competities.

Ook de V&D geeft je korting op shirts

De V&D wilt je ook graag een fijne ontknoping toewensen door middel van een aantal kortingsacties.

  • Zo pak je bij je nieuwe voetbalshirt van de V&D gratis verzending op je bestelling,  het maakt het een stuk makkelijker en de ontknoping begint al een stuk prettiger.
  • Wil je 20% korting pakken op je voetbalshirt? Word dan VIP bij V&D en pak 20% korting op je bestelling. 

Bol.com heeft kortingsacties voor jouw voetbalshirts

Bij Bol.com haal je nu ook je voetbalshirts van je favoriete clubs nationaal en internationaal.

  • Deze voetbalshirts vind je nu online en kan je ook nog eens met een kortingscode meenemen.  Met gratis verzending krijg je deze eenvoudig en op tijd thuis gestuurd.
  • Ben je binnenkort jarig? Dan kan je van Bol.com een leuke verjaardag wens en kortingscode verwachten. Bij Bol.com ontvang je dan €2,50 korting op je volgende bestelling. Ideaal om te gebruiken voor een nieuw voetbalshirt.

​Korting op voetbalschoenen​

Uiteraard zijn deze kortingen die hierboven genoemd zijn ook bruikbaar voor andere voetbalaccessoires voor jezelf. Zou je graag je favoriete voetballer willen imiteren? Dan kan dit met voetbalschoenen die hij ook heeft of je zou FIFA kunnen aanschaffen via Bol.com.


“It ain’t over till it’s over”

Met dit in het achterhoofd willen we je een hoop veel kijkplezier wensen met de komende prachtaffiches die komen gaan en wij hopen dat je tijdens de spannende ontknoping van alle competities net zo koel kan blijven als Louis van Gaal hieronder.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!