Pak jouw voordeel met voucherback

Door Lindy     24 augustus 2017   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Lees alles over voucherback en pak ook jouw voordeel

Bekijk je altijd voordat je online gaat shoppen of er een kortingscode beschikbaar is? Dan ben je hier misschien ook al eens een voucherback actie tegengekomen. Hoog tijd om eens uit te leggen wat nu precies een voucherback actie is, zodat jij er je voordeel mee kunt doen.

Wat is voucherback?
Je kent het principe cashback waarschijnlijk al, je ziet het bijvoorbeeld bij de aankoop van elektronisch apparaten. Na aankoop krijg je enkele tientallen Euro's teruggestort. Voucherback is vergelijkbaar, maar in plaats van simpelweg geld krijg je er een online voucher voor terug die je bij je volgende bestelling meteen kunt gebruiken. En dat hoeft niet eens bij dezelfde shop te zijn. Zo kon je eerder een bol.com voucher krijgen bij een Vodafone bestelling. Zoals we allemaal weten kun je zo ongeveer alles bij bol.com bestellen, dus zo'n voucher komt altijd van pas!

Hoe het werkt
We hebben nu op het moment van schrijven (natuurlijk) ook een voucherback actie online staan, namelijk bij Microsoft Store. Laten we die als voorbeeld nemen. Je ziet op het screenshot hieronder al wat aanwijzingen dat het een voucherback actie betreft, met de speciale voucher button links en natuurlijk in de naam van de actie zelf. Ook plaatsen we onder de voucherback actie een banner, waarop je kunt klikken om de voorwaarden te lezen.

Wil je gebruik maken van deze actie, zorg er dan in ieder geval voor dat je op de knop 'Bestel en mail order' klikt aan de rechterkant. Zo zien wij dat je mee wilt doen met deze actie. Daarna stuur je jouw orderbevestiging met het ordernummer door naar voucherback@kortingscode.nl. Wij controleren jouw bestelling en vervolgens ontvang jij jouw voucher per e-mail. Eenvoudig, toch?

Wat kun je in de toekomst verwachten?
We geven natuurlijk niet zomaar prijs wat eraan zit te komen, maar je krijgt daar vast een idee van als we je vertellen wat er tot nu toe is langsgekomen.

  • Microsoft Store: €15 voucher voor de Microsoft Store bij aanschaf of verlenging van een Office 365 abonnement. Dat kan al vanaf €69 per jaar. Je pakt dus €15 tegoed op een bestelling van €69 én je krijgt er nog eens twee maanden gratis Office 365 bovenop.
  • Vodafone: bij het afsluiten of verlengen van een Vodafone abonnement kregen de eerste 100 klanten een bol.com bon ter waarde van €20.
  • Ziggo: wanneer je een Ziggo Voordeelabonnement bestelde van €39,95 per maand kreeg je ook bij deze actie een bol.com voucher, maar dan ter waarde van €25.

Stuk voor stuk de moeite waard, dachten wij zo! We hopen je de komende tijd vaker te verrassen met nieuwe voucherback acties, houd de website dus goed in de gaten.

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!