Waar is Wally?

Door Robin     31 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Zoektocht naar Wally

Iedereen kent het wel, jong en oud hebben vaak dit oeroude spelletje gespeeld. Het spelletje genaamd ‘Waar is Wally’, vaak werd er een boek van Wally bij gepakt en kon de grote zoektocht beginnen. De zoektocht naar de befaamde Wally. Op Kortingscode.nl vind je nu meer dingen over de welbekende Wally en waar je zijn attributen kan aanschaffen.


Waar is Wally online

Mocht je het leuk vinden om als pauze op je werk bijvoorbeeld of als je bij vrienden bent je kind even naar Wally wilt laten zoeken,  dan kan je hem makkelijk over achter de computer zetten. Nu heb je namelijk de mogelijkheid om Wally te zoeken online. Het enige wat je doet is je zelf even snel registreren en je kan gelijk opzoek gaan naar je favoriete figuur. Dit kan je doen op www.whereswaldo.com Hieronder vind je een voorbeeld van hoe het spel te werk gaat online.


Waar schaf ik waar is Wally aan?

Mocht je toch het ouderwetse boekwerk willen om Wally te zoeken, dan heb je natuurlijk verschillende opties om die aan te schaffen.

Bij Bol.com vind je nu een grote selectie om Waar is Wally aan te schaffen, of je nu een boek wilt aan schaffen of een puzzel. Het is allemaal mogelijk bij Bol.com, mocht je het willen dan is het ook mogelijk om hem te vinden in het Engels. Maar hoe kan je hier nu korting op pakken?

  • Betaal met je Air Miles, per 200 Air Miles krijg je €1 korting op je totaal prijs. Dit maakt het gemakkelijker om jou Waar is Wally set aan te schaffen.
  • Ook kan je gebruik maken van gratis verzending, bij een bestelling vanaf €20 krijg je je producten gratis thuis gestuurd.
  • Mocht je recent jarig geweest zijn, dan kan je via Bol.com €2,50 korting verwachten. Het is een kortingscode die iedereen ontvangt bij hij of haar verjaardag.

Ook bij de Bruna kan je Waar is Wally kopen, helaas is het bij de Bruna alleen in het Nederlands beschikbaar.

Tenslotte heeft ook de Bart Smit Waar is Wally in de verkoop, om Waar is Wally hier aan te schaffen zijn er ook uiteraard een aantal kortingscodes.

  • Bart Smit heeft ook zo zijn eigen koopjes hoek, hier vind je vaak goedkoop speelgoed waaronder iets van Wally onderdeel is
  • Bij Bart Smit krijg je bij een bestelling van boven de €20 gratis verzending naar jouw adres.
  • Heb je een Bart Smit cadeaukaart ontvangen? Ook bij Waar is Wally verzilver je je cadeaukaart bij je bestelling.

Waar is Wally carnaval

Niet alleen wordt Wally in boeken of online gezocht, maar ook vaak wordt hij gezocht op feestjes en carnavals partijen. Zo kan je bij verschillende verkleedwinkels een Waar is Wally pak aanschaffen. Op die manier kan iedereen jou ook zoeken op feesten en partijen.

 


Zoektocht naar Wally

Via deze weg willen we je toch nog even veel succes wensen met het zoeken van Wally en hopen wij dat je veel plezier hebt met het vinden van onze vriendelijke stripfiguur.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!