Start het pretpark seizoen met Walibi Holland korting

Door Remon     16 april 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Walibi = Hard Gaan

Het is weer de perfecte tijd voor het bezoeken van een pretpark. En waar kan dat nou beter dan bij Walibi Holland. Met een hoop nieuwe attracties en andere opties voor de hele familie is het vaak goed om te kijken waar je de beste kortingen kan vinden voor dit park. Voor het bezoeken van dit park heb je wel een dagje nodig met al die opties die zij te bieden hebben. Ook kan je tegenwoordig in het park vaak genieten van speciale festivals of concerten net na de ingang. 


 

Waar haal ik kortingen voor Walibi Holland?

Bij Walibi Holland kan je nu gebruik maken van een hoop verschillende opties voor kortingen.  Deze zullen wij hier voor jou even op een rijtje zetten zodat het voor jou eenvoudiger is om kortingen te vergaren voor Walibi Holland. 

Verschillende kortingsacties voor Walibi Holland

  • Ben je een member van de ANWB? Dan ontvang je €3 korting op je ticket. Zo betaal je dus maar €31 voor een ticket
  • Koop je ticket bij de Albert Heijn, hier ontvang je bij het inleveren van 300 Air Miles ook €3 korting op jouw bestelling per ticket.
  • Shop je weleens bij de Blokker? Dan heb je al helemaal geluk! Bij de Blokker koop je nu tijdelijk met €8 korting een ticket voor Walibi en betaal je dus maar €24,50 voor je ticket.
  • Bij Walibi Holland zelf vind je nu ook bepaalde groepskortingen.  Hoe groter de groep hoe meer korting je vangt. Bij het ‘Friends’ arrangement ontvang je €5,20 per ticket. Bij een groep van 10-19 personen stijgt dit al naar €5,90 per ticket en bij een groep van meer dan 20 personen ontvang je €8 korting per ticket.

Ben je echt fan van Walibi Holland?

Mocht je echt fan zijn van Walibi dan kan je nu ook een abonnement nemen. Bij het nemen van een abonnement krijg je nu 10% korting als deal op je totale abonnement kosten.


Andere opties in plaats van Walibi Holland

Uiteraard is Walibi Holland niet het enige pretpark van Nederland wat een hoop bezoekers vangt,  zo zijn er ook een hoop andere opties om te bezoeken dit pretpark seizoen.

De Efteling

  • Ook voor de Efteling koop je bij de ANWB je kaartjes met €3 korting.  Elke dag in het jaar kan je gebruik maken van deze korting want de Efteling is namelijk  365 dagen per jaar open.
  • Een andere optie is het betalen met je Air Miles. Met het betalen van jouw Air Miles kan je bij 3600 Air Miles gratis binnen. Betaal je liever met minder Air Miles? Dan heb je met 1600 Air Miles €14 korting.

Disneyland Paris

Het is weliswaar niet in Nederland maar ook bij Disneyland Paris ontvang je kortingen.

  • Zo kan je 30% korting op toegang en verblijf bij Disneyland Paris ontvangen. Hier krijg je ook nog eens gratis diner en ontbijt bij de volgende morgen.  Kinderen t/m  6 jaar zijn bij deze actie ook nog eens gratis.
  • Pak vroegboekvoordeel en krijg 2 dagen en nachten gratis bij Disneyland Paris. 

Wil je echt alles weten over alle amusementparken in Nederland? Klik dan hier voor meer informatie


Walibi Holland kortingen maken jouw dag nog mooier

Met deze kortingen hopen wij dat je als pretpark sensatie zoeker heerlijk kan genieten van een dagje erop uit in een van deze mooie pretparken. Bij deze willen wij je dan ook heel veel plezier wensen met de opening van het pretpark seizoen.

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!