Apple TV, de tv van de toekomst

Door Robin     25 maart 2015   |  Terug naar Kortingscode PLUS

Is het wat Apple TV?

Tegenwoordig gaat televisie kijken een stuk meer richting betaaldiensten op TV. Met Smart TV’s wordt er steeds vaker via bijvoorbeeld een uitzending gemist of UPC demand. Maar ook Apple heeft hiervoor een speciaal apparaat genaamd Apple TV. In dit artikel zullen wij kort bespreken over wat Apple TV nu is samen met de functies ervan.


Wat is Apple TV?

Apple TV is een klein doosje wat bedoeld is om aan je televisie aan te sluiten.  Het is erg fijn om te gebruiken in combinatie met een HD televisie. Een Apple TV is makkelijk gezegd een soort van mediaspeler die je met internet aansluit. Op die manier kan je veel diensten streamen op jouw televisie. Zo krijg je bij je Apple TV een afstandsbediening om te besturen maar ook is een mogelijkheid om het met een iPhone of iPad te doen. Misschien wellicht ook met een Apple Watch? Meer over de Apple Watch lees je hier.


Wat kan ik met Apple TV?

De Apple TV heeft al een hoop opties om mee te werk te gaan. Die zullen wij hier even voor jou op een rijtje zetten zodat je beter kan inzien wat Apple TV precies is.

  1. Mogelijkheid tot het streamen van films/series via Netflix en Youtube. Als je een Netflix account hebt zou je via je Apple TV dit in HD kunnen kijken op je televisie in plaats van het bekijken op je computer of iPad. Meer over wat Netflix is lees je hier.
  2. Bekijk al je foto’s en videos online. Zo kan je al je foto’s en videos van je iPhone of iPad door streamen naar je Apple TV. Dit houdt in dat je samen met al je vrienden of met je familie bijvoorbeeld al je foto’s kan delen op de televisie.
  3. Ook kan je je eigen muziek afspelen via je Apple TV. Dit kan gaan door je iTunes te koppelen aan Apple TV of door je iPhone/iPad te koppelen met Apple TV. Op die manier kan je jouw televisie gebruiken als speaker voor het beluisteren vanaf je muziek online.
  4. Ook heb je de optie om jouw favoriete sport te bekijken. Via Apple TV heb je mogelijkheden tot de NBA (basketball), de MLB (honkbal), de NHL (ijshockey) en de NFL (American Football). Zo kan je als je een abonnement neemt de wedstrijden bekijken en zonder is het wel altijd mogelijk tot highlights.
  5. Werken vanaf je Macbook op je TV. Is het scherm van je Macbook even onhandig? Stream dan je Macbook op je TV en je kan makkelijk te werk gaan. Wellicht handig voor het geven van een Powerpoint presentatie. Wil je meer lezen over de nieuwste MacBook? Lees dan hier.

Waar schaf ik Apple TV aan?

Voor het aanschaffen van Apple TV heb je meerdere opties, nu je een idee hebt wat het is. Deze zullen wij hier met een kortingscode voor je op een rijtje zetten.

Schaf je Apple TV al aan voor €79 bij Bol.com, met een kortingscode voor je verjaardag heb je al €2,50 korting op je Apple TV. Een andere optie is het inleveren van Air Miles voor jouw korting. Zo krijg je bij het inleveren van elke 200 Air Miles 1€ korting op je bestelling.

Ook kan je je Apple TV aanschaffen bij de Dixons en ook met je Air Miles of een VVV bon krijg je korting, ook met een review voor op Tweakers of Kieskeurig krijg je van de Dixons een €5 kortingscode.

De Staples biedt ook de Apple TV aan, met de Staples nieuwsbrief krijg je al €10 korting op jouw bestelling in combinatie met gratis thuisbezorgd.


Het nieuwe TV kijken met Apple TV

Nu je wat beter begrijpt wat Apple TV is en de opties ervan hebt gelezen willen wij je veel plezier wensen met het bekijken van series en programma’s op jouw TV.

Robin

Meer van Kortingscode.nl PLUS

Vraag maar raak!

Misschien kan ik je ergens mee helpen, heb je zelf een mooie korting gespot of werkt er iets niet.
Let me know!