Lees hier onze tips over hoe je makkelijk Xbox of Playstation korting kunt pakken!

Ware rel om Xbox en PlayStation aanbieding

Sta je op het punt om een Xbox One of PlayStation 4 aan te schaffen? Lees hieronder hoe je kunt besparen op de aankoop van een apparat dat toch best prijizig kan zijn. Zo kunnen wij een bespaartip geven voor het goedkoper verkrijgen van games ook andere alternatieven geven die het makkelijker maken om dé console voor jou aan te schaffen.Hoe kan ik het makkelijkst goedkoop games krijgen voor mijn Xbox One of PlayStation 4?

 1. Maak gebruik van een kortingscode. Zo kan je bijvoorbeeld via bol.com al €10 op je bestelling ontvangen. Zo heb je bij je gratis bestelling al een goedkopere manier om naast je €10 korting op je bestelling een Xbox One of PlayStation 4 aan te schaffen.
 2. Een andere mogelijkheid is het aanschaffen van een bundelpakket. Zo kan je een Xbox One bundel aanschaffen voor maar €399,99 terwijl als je hem los aanschaft hij €379,99 kost. Dit verschil maakt het al een stuk voordeliger om het via een bundel aan te schaffen. Ook bij Sony geldt dat een PlayStation 4 bundel al veel geld scheelt. Ook hier betaal je €389 los maar mocht je een PlayStation 4 bundel aanschaffen dan betaal je maar €10,99 extra voor een spel erbij zodat jij je PlayStation 4 bundelpakket compleet kan maken. Een reden om dus een bundel aan te schaffen is dus eigenlijk dat je gelijk een fikse korting krijgt bij de aanschaf van games. Vaak is het bij een bundel zo dat je of 1 of 2 games voor maar weinig geld extra ontvangt.
 3. Bekijk de mogelijkheden voor het aanschaffen van tweedehands games. Zo zijn er een hoop webwinkels die het een stuk makkelijker maken door tweedehands consoles of games aan te bieden. Zo zijn er vaak snel mensen die toch willen overschakelen naar een ander console en daardoor de originele in de uitverkoop doen.

Bij welke winkels kan ik een Xbox of PlayStation aanbieding vinden?

Zo zijn er een aantal webwinkels die voordelig een Xbox One of een PlayStation 4 aanbieden. Om dit overzichtelijker te maken zetten wij deze even op een rijtje voor je.

 1. Bij bol.com schaf je al snel je bundel aan wat het makkelijk maakt in verband met kosteloos verzenden maar ook via Kortingscode.nl kan je een kortingscode van bol.com gebruiken voor korting op jouw Xbox One of PS4 aanbieding.
 2. Lukt het je niet om in één keer het bedrag van een console te betalen, bekijk dan de webshop van Dixons eens. Je kunt hier vaak televisies huren in combinatie met een PlayStation 4.
 3. Vind jij je Xbox One of je PlayStation 4 er saai uit zien? Via Lightinthebox.com kan jij je Xbox One of PlayStation 4 pimpen met te gekke accessoires voor de console zelf maar ook voor de controllers heb je een hoop gekke printjes.Zo ontvang je bij Light in the Box al snel fikse kortingen op je bestelling.

Pak je korting via Microsoft of Sony

Niet alleen via de standaard winkels of webshops heb je acties maar ook Sony en Microsoft zelf om kortingen te pakken.

 1. Zo krijg je bij Microsoft €100 korting op je Xbox One als je je PlayStation 3 inruilt en een Xbox One aanschaft. Dit is uiteraard ook zo bij het inruilen van een Xbox 360 bij Microsoft.
 2. Zo is ook elke week bij Microsoft en Sony de Xbox One deal van de week of de PlayStation Store deal van de week. Zo biedt zowel Microsoft als Sony vaak tot 50% korting aan op games in de webstore, die kan je bezoeken via je computer maar ook via je Xbox One of je PlayStation 4.
 3. Zo hebben beide winkels ook online kortingsacties voor bepaalde games die het voordeliger maken om aan te schaffen. Zo hebben zij in de webwinkel meerdere bespaartips om het makkelijker te maken bij het aanschaffen van producten.

Een Xbox 360 of PlayStation 4 voor een minimale prijs

Deze twee consoles zijn gedateerd, wat betekent dat er een hoop van deze in de uitverkoop zijn. Zo heb je meerdere opties om tweedehands games, accessoires of consoles aan te schaffen.

 1. Via Marktplaats kan je bijvoorbeeld al vanaf €50 een complete Xbox met controllers en garantie aanschaffen. Maar zo bieden ook een hoop mensen hun oude Xbox 360 aan voor weinig geld. Voor de PlayStation 3 geldt nagenoeg hetzelfde, zo schaf je al vanaf €63,50 een PlayStation 3 aan met garantie en kan je kiezen uit 500 verschillende games. Zo zijn er via Marktplaats een hoop deals die het voor jou voordelig maken om een Xbox 360 of PlayStation 3 aan te schaffen, dezelfde games worden altijd aangeboden voor alle consoles.
 2. Ook op bol.com vind je al een hoop tweedehands deals, hier worden voornamelijk games aangeboden vanaf €5 oplopend tot €50, afhangend van wanneer het spel is uitgekomen kan je hierover al je korting pakken. Ook voor je controllers kan je hier redelijk goedkoop terecht en kan je vanaf €12 er al eentje aanschaffen.

Leuke feitjes en weetjes over Xbox en PlayStation

Om de rivaliteit tussen Xbox en PlayStation nog een klein beetje aan te wakkeren hebben wij een paar leuke feitjes en weetjes van XGN review naast elkaar gezet.

 • Gemiddeld spelen gamers 18 uur per week video games.
 • De gemiddelde leeftijd van een gamer is 32 jaar oud en is apart verdeeld. 26% is over de 50, 49% heeft een leeftijd van 18 t/m 49 jaar en 25% is onder de 18.
 • De Xbox One en PlayStation 4 kosten evenveel om te maken.
 • De Xbox One verkoopt twee keer zo snel als de Xbox 360.
 • Op de PlayStation 4 zit een stemcommando, zo kan je makkelijk dingen regelen tijdens het gebruik van je PlayStation 4.
 • Je PlayStation 4 sluit zichzelf automatisch af bij oververhitting wat het kapot gaan van de console doet voorkomen.

“As long as there are games to play it is not over”

Via al deze feitjes en weetjes hopen wij je keuze voor een gameconsole iets makkelijker te maken is en dat je via deze aanbiedingen en kortingen kunt zien wat voor jou het beste is weggelegd.

© 2023 - Kortingscode.nlOver ons · Colofon · Privacybeleid · Cookiebeleid · Veelgestelde vragen · Contact · Duurzaamheid ·