PostNL kortingscode

PostNL kortingscodes

opener

Kortingscode PostNL
Bestellen bij de webshop van PostNL doe je voordelig met een PostNL kortingscode. Kaartjes worden natuurlijk vooral verzonden tijdens Kerstmis en Nieuwjaar. Tijdens deze feestdagen is er vaak een PostNL kortingscode beschikbaar. Bijvoorbeeld voor 15% korting op het versturen van een kaart. Of 15% korting op decemberzegels. Ook een code voor een Valentijnsactie komt weleens voor. Houd het overzicht links goed in de gaten voor alle werkende kortingcodes.

Korting zonder kortingscode
Het kan gebeuren dat er geen PostNL code online is. Je kan dan toch korting pakken op je aankoop. Hieronder lees je alle bespaarmogelijkheden.

Gratis verzending en retourneren
Alle artikelen die je in de webshop vindt worden gratis verzonden. Je hoeft niet aan een minimaal bestelbedrag te voldoen. Ook fijn is de supersnelle verzending. Bestel je op een werkdag voor 20:00 uur, dan heb je je aankoop de volgende dag al in huis. Mocht je toch niet tevreden zijn met wat je besteld hebt, dan kan je de producten gratis retourneren. Alleen bloemen en planten kunnen niet teruggestuurd worden.

Aanbiedingen via de nieuwsbrief
Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je een e-mail zodra er een nieuwe code is. Ook nieuws over aanbiedingen krijg je in je inbox. Als abonnee blijf je dus op de hoogte van al het nieuws rondom de webshop.

Collect Club
Als postzegelverzamelaar is het interessant een kijkje te nemen bij de Collect Club. Op de pagina van Collect Club worden heel veel bijzondere artikelen aangeboden. Je kunt er onder andere speciale zegelcollecties en bewaaralbums bestellen. Daarnaast kan je af en toe gebruik maken van een kortingsactie. Je krijgt dan bijvoorbeeld een gratis artikel bij je bestelling.

Download de app
Met de gratis app van PostNL kan je gemakkelijk je bestellingen volgen. Op je smartphone heb je een handig overzicht van alle zendingen die je verstuurt of ontvangt. Ook kan je met de app verzendlabels voorbereiden en snel een postzegelcode maken.

Contact met de klantenservice
Voor al je vragen kan je terecht bij de klantenservice. Op de pagina van de klantenservice vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag hier niet tussen zitten, dan kan je contact opnemen met PostNL. Dit kan onder andere door te chatten, bellen of een bericht te sturen via social media.

Dit zijn alle manieren om korting te pakken bij PostNL. Kijk voordat je bij de webshop bestelt altijd even op deze pagina. Zo weet je zeker dat je geen korting misloopt.

opener

Ontwerp je eigen postzegel

Bij PostNL kan je je eigen postzegel ontwerpen. Voor ongeveer €11 heb je al een vel van je persoonlijke postzegel. Dit is slechts zo'n €2 meer dan wat je voor 10 normale zegels betaalt.

PostNL op social media

Je kunt PostNL volgen op Twitter, Facebook en Instagram. Via social media blijf je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rondom PostNL. Ook kan je via Twitter en Facebook gemakkelijk je vraag stellen aan de klantenservice.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals PostNL

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden