Prijs per goal Eredivisie vergeleken

Welke supporters in de Eredivisie betalen het minst per doelpunt in seizoen 2017/2018?

Het eredivisie seizoen is weer ten einde. Besparingsplatform Kortingscode.nl maakte de score op wat supporters dit seizoen kwijt waren per thuisdoelpunt en per punt in vergelijking met de kosten voor een seizoenskaart.Naast dat ze dit seizoen zeer goedkope seizoenskaarten verkochten zijn de ADO Den Haag supporters ook per doelpunt het minste geld kwijt, ze betaalden namelijk €4,17 per thuisdoelpunt. Vitesse volgt met een klein verschil van €0,50 per thuisdoelpunt. De Heracles kregen ook op puntenaantal het meeste waar voor hun geld, per thuis behaald punt betaalde zij slechts €4,81. Ajax volgt vlak daarachter met slechts €5,23 per thuispunt.

Verliezers dit seizoen zijn fans van VVV-Venlo en SC Heerenveen, waar je respectievelijk €10,26 en €9,05 per doelpunt betaalde dit seizoen. Het is niet verrassend dat je bij VVV per doelpunt het meeste kwijt bent, omdat ze slechts 19 doelpunten in eigen huis hebben gescoord betaal je daar €10,26 per doelpunt. Per punt ben je met €15,36 per punt het duurste uit bij Excelsior, gevolgd door VVV met €13 per punt.

Wil je niet teveel betalen voor een seizoenskaart, maar wel doelpunten voor je geld. Dan kun je het beste een ADO Den Haag seizoenkaart aanschaffen, die is voor €150 namelijk één van de goedkoopste en daardoor betaalde je dit seizoen bij ADO met 36 thuisdoelpunten slechts €4,17 per doelpunt. Gemiddeld betaalde de Eredivisie supporters dit seizoen €7,03 per thuisdoelpunt en €8,43 per punt.

 

DOWNLOAD HIER HET BESTAND MET DE VOLLEDIGE DATA.