Relatieplanet kortingscode

Relatieplanet kortingscodes

opener

Een Relatieplanet kortingscode vind je op Kortingscode.nl! Alle bespaartips voor online daten lees je hier.

Kortingscode Relatieplanet
Met een Relatieplanet kortingscode kan je besparen op je lidmaatschap. Helaas komt een kortingscode niet vaak voor. Meestal verschijnen er per jaar slechts een aantal codes. Het is ook lastig te voorspellen wanneer er weer een nieuwe kortingscode actief is. Houd het kortingscode-overzicht in ieder geval in de gaten in november. Eerder is er tijdens Black Friday namelijk een Relatieplanet kortingscode geweest.

Tot 50% Relatieplanet korting
De kortingscodes zijn dus schaars. Maar als er eenmaal een code beschikbaar is kun je daar flink mee besparen. Eerdere kortingscodes gaven de volgende kortingen:

  • 50% korting op een abonnement
  • 1 maand gratis lidmaatschap
  • 3 dagen gratis uitproberen

Gratis uitproberen
Gelukkig kun je ook zonder kortingscode voordeel pakken. Zo kan je Relatieplanet altijd gratis uitproberen. Je doet dit door een profiel aan te maken. Met een gratis profiel heb je onbeperkt toegang tot alle profielen. Ook kun je door middel van smileys contact leggen met andere singles. Wil je berichten kunnen versturen? Dan is het nodig om een abonnement af te sluiten.

Besparen op je abonnement
Je hebt de keuze uit verschillende lidmaatschappen. Zo kan je kiezen voor een looptijd van 1 maand, maar ook voor 3 of 6 maanden. Hoe langer de looptijd van het abonnement, hoe lager de prijs. Wil je lid zijn voor 1 maand? Dan betaal je €24,95 per maand. Kies je ervoor om 6 maanden lid te zijn, dan kost je dat maandelijks slechts €9,95. Zo kan je maar liefst €15, oftewel 60%, besparen op je abonnement.

Kortingsacties via de nieuwsbrief
Zodra je je (gratis) hebt ingeschreven kan je aangeven welke e-mails je wilt ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld informatie ontvangen over exclusieve kortingsacties. Ook kun je via e-mails op de hoogte gehouden worden van events. Relatieplanet organiseert namelijk regelmatig feesten en andere activiteiten voor singles.

Gratis app
Natuurlijk wil je overal kunnen chatten en je nieuwste matches zien. Dat kan gelukkig met de app. Download de app op je smartphone of tablet zodat je altijd toegang hebt tot je account.

Dit zijn alle manieren hoe je kunt besparen op je lidmaatschap bij Relatieplanet. Hou deze pagina goed in de gaten voor alle actuele kortingsacties.

opener

Ledenvoordeel

Als lid kan je op verschillende manieren korting pakken. Je kunt bijvoorbeeld gratis advies krijgen van een datingcoach. Of met ledenkorting een event bezoeken georganiseerd door Relatieplanet.

Kosteloos contact opnemen

Voor vragen kan je op verschillende manieren contact opnemen met Relatieplanet. Maak bijvoorbeeld gebruik van de live chat via de website. Of stuur een e-mail naar de klantenservice. Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Relatieplanet

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Relatieplanet kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Relatieplanet heb je gemist!
Bij Relatieplanet pak je 50% korting op een abonnement naar keuze
Schrijf je gratis in bij Relatieplanet en kom in contact met singles
Relatieplanet Full Membership: vanaf €6 per maand
Gratis datingtips bij Relatieplanet
Gratis full membership Relatieplanet