Simpel kortingscodes

Scoor Simpel korting op je abonnement in augustus 2020

Filters
€10 korting

Scoor een €10 Simpel kortingscode voor jou en jouw vrienden met Via Via Voordeel

Gecontroleerd
Pak deze code
€10 koopje

Deze maand sluit je een groot Sim Only abonnement af voor maar €10

meer infominder info
Pak deze korting
Gratis app

Download de gratis app en scoor nog meer Simpel korting

Pak deze korting
Gratis 4G snelheid

Geniet van gratis 4G snelheid bij het afsluiten van een abonnement

Pak deze korting
€1,50 koopje

Kies als extra optie voor onbeperkt bellen en betaal slechts €1,50 extra

Pak deze korting
Gratis nummer

Bij Simpel is het behouden van jouw oude nummer helemaal gratis

Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Simpel kortingscodes en acties

€1 korting

Gebruik deze Simpel kortingscode en sluit een abonnement af voor maar €1

Verloopt vandaag
Pak deze code
10% korting

Krijg tijdelijk 10% voordeel met deze Simpel kortingscode

Verloopt vandaag
Pak deze code

Kortingscode voor shops zoals Simpel

Meer voordeel met een Simpel kortingscode

Bij Simpel ben je zeker van een goede deal. Toch is het altijd prettig om van een goede deal een geweldige deal te maken. Check daarom deze pagina regelmatig. Hier vind je namelijk de laatste kortingscodes voor deze provider. Met een Simpel kortingscode kan je jouw abonnement nog goedkoper afsluiten. Kortingscodes voor deze provider komen helaas niet heel vaak voor, dus je moet echt geluk hebben als er eentje online komt te staan! Houd de vouchers dus goed in de gaten, want voor je het weet heb je een goede code gemist.

Pak korting met de Sim Only Deals

Je kan veel Simpel korting scoren tijdens de Sim Only Deals actiedagen. Gedurende deze actie vind je op de site 'de Beste Sim Only Deals' waarmee jij voor weinig geld een abonnement afsluit. Zo kan je bijvoorbeeld een abonnement voor 4 GB internet, onbeperkt bellen en 500 sms'jes afsluiten voor maar €10 per maand. De prijzen van deze deals zijn gebaseerd op een 2-jarig Sim Only abonnement. De deals zijn slechts tijdelijk, dus houd deze pagina goed in de gaten zodat je de deals niet mist.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Handige tips voor deze provider

Wat zijn MB-aanvullers?

Het kan wel eens voorkomen dat het abonnement dat je hebt afgesloten niet genoeg is. Zo kan het zijn dat jouw internetbundel al op is voordat de maand voorbij is. Dit hoeft bij Simpel gelukkig niet te betekenen dat je helemaal niet meer kan internetten. Met de MB-aanvullers koop je gemakkelijk extra MB's voor maar een paar euro. Het bestellen van extra MB's kan via de website of zelfs via een simpele sms. Je koopt al 250 MB internet extra voor maar €3.

Hoeveel dagen bedenktijd heb ik?

Je kan jouw abonnement na afsluiten altijd binnen 14 dagen ongedaan maken. Dit moet je dan regelen via het herroepingsformulier dat je op de website vindt, of door te bellen met de klantenservice. Houd jouw ordernummer bij de hand, zodat de klantenservice direct inzicht heeft in jouw abonnement. Nadat jouw abonnement is geannuleerd krijg je het bedrag binnen twee weken teruggestort op jouw rekening.

Wat kan ik met de Mijn Simpel-app?

Het is heel handig om de Mijn Simpel app te downloaden na het afsluiten van een abonnement. Met deze app kan je gemakkelijk jouw abonnement aanpassen, extra MB's kopen, jouw gegevens beheren en facturen inzien. Bovendien heb je overal ter wereld inzicht in jouw verbruik, zodat je nooit voor dure verrassingen komt te staan. Het downloaden van de app is gratis en je vindt deze in de App Store van jouw telefoon.

Nog meer Simpel korting

Wat is Via Via voordeel?

Met het Via Via Voordeel van Simpel geef jij jezelf én je vrienden of familie extra korting. Het is heel gemakkelijk. Je ontvangt een Simpel kortingscode ter waarde van €10, als een vriend of familielid zich via jou aansluit. Hiermee bespaar jij heel snel €10 op je abonnementskosten. Bovendien ontvangt jouw vriend of familielid ook een waardebon van €10. Je kan zoveel bekenden aandragen als je wil, dus start vandaag nog en geef jouw vrienden op via de website.

Wat zijn de voordelen van een zakelijke Sim Only?

Bij deze provider kan je niet alleen als particulier een abonnement afsluiten, ook kan je voor een zakelijke Sim Only kiezen. Kies je voor een zakelijke Sim Only, dan profiteer je van heel veel voordelen, namelijk:

  • 2 maanden gratis je eigen receptionist (dus de eerste 40 gesprekken per maand gratis).
  • 3 maanden toegang tot zakelijke online trainingen.
  • Gratis jouw abonnement omhoog en omlaag aanpassen.
  • Gratis plafond.

Kan ik mijn nummer gratis behouden?

Als je wilt overstappen naar Simpel, hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van jouw telefoonnummer. Deze kan je namelijk meenemen vanuit jouw oude abonnement en provider. Tijdens het bestellen van jouw abonnement kan je aangeven dat je jouw nummer wilt behouden. Simpel regelt dan de rest, waarna jij een nieuwe simkaart ontvangt met jouw eigen nummer eraan gekoppeld. Het beste van dit alles is dat het behouden van jouw telefoonnummer helemaal gratis is.

Verdubbeldagen bij Simpel

Mis deze speciale dagen niet, want tijdens de Verdubbeldagen van Simpel krijg je dubbel zoveel voor hetzelfde geld. Dat houdt dus in dat alle meest recente abonnementsaanbiedingen in grootte worden verdubbeld, waardoor jij extra veel voordeel pakt. Tijdens de Verdubbeldagen krijg je bijvoorbeeld 1000MB internet als je een abonnement afsluit voor 500MB. Dat is dus dubbel zoveel data. Deze dagen zijn slechts een korte periode in het jaar, dus check regelmatig de website of deze pagina.