Sony_kortingscode

Sony kortingscodes

opener

Op zoek naar een Sony laptop, camera of Playstation met korting? Lees dan zeker verder!

We zullen eerlijk zijn, extra korting krijgen bij Sony is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch kun je via wat kleine tips altijd proberen om toch wat korting te scoren!

De eerste tip, is om wanneer je door de Sony winkel scrollt, altijd je zoekvoorkeuren in te stellen op ‘Sorteren op prijs – laag naar hoog’. Zo zorg je ervoor dat je de goedkoopste artikelen als eerste ziet en weet je meteen wat de bodemprijs is van bijvoorbeeld een simpele digitale camera.

Als tweede is het slim om even Kortingscode.nl te checken voordat je afrekent. Korting ontvang je namelijk het makkelijkst door een geldige Sony kortingscode in te voeren. De codes varieren van 7% korting op geselecteerde televisies en home cinema sets tot 5% korting op alle artikelen tot 6% korting op alle tablets. Zeker bij duurdere aanschaffen kan dit je toch heel wat euro’s schelen! Reken maar uit: tot €50 korting is snel verdiend via een Sony kortingscode!

Op het moment vind je hier op deze pagina ongeveer 1 keer per maand een nieuwe Sony kortingscode. Deze worden dus zeer geregeld uitgegeven, waardoor je er goed aan doet om altijd even kort naar een code te zoeken.

Als er nou geen code beschikbaar is, kijk dan even bij de Sony Store Outlet. Hier bespaar je tot wel 50% korting op refurbished producten. Refurbished betekent dat het product de eigenaar niet beviel of dat het product niet goed functioneerde waardoor het product teruggestuurd is naar Sony. Daar is het product uitgebreid getest, als het nodig was gemaakt en opnieuw verpakt. Toch kan het product dan niet als nieuw worden verkocht, waardoor het dus de Refubished stempel krijgt, wat zorgt voor extra korting terwijl de producten precies hetzelfde zijn en even goed werken als wanneer je ze nieuw aan zou schaffen! Zo koop je hier bijvoorbeeld een handcam, met €90 korting ten opzichte van de originele prijs.

Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij de aanbiedingen van de week, die te vinden zijn in de outlet. Hier ontvang je tot 25% extra korting op refurbished producten.

Tot slot is het slim om altijd even op de verzendkosten te letten. Bestellingen met een minimale waarde van €50 worden namelijk altijd gratis verzonden door Sony. Dat scheelt ook net weer even!

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Sony

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Sony kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Sony heb je gemist!
Ontvang tot €1000 cashback op geselecteerde producten van Sony
Probeer een headphone nu 30 dagen uit bij Sony
Ontvang tot €200 cashback bij aankoop van een Sony soundbar
Ontvang GRATIS verzending van Sony producten bij BCC
Bij MediaMarkt ontvang je €5 korting op Sony via deze kort... 5eurokorting
Verlopen op: 10 juni 2018
10% off first orders @ Sony (Sony kortingscode) firstorder
Verlopen op: 31 oktober 2016
Deze code geeft je bij Conrad direct €7,50 korting op Sony... CONRAD2015
Verlopen op: 31 december 2015
Voor iedereen die op zoek is naar een tv met korting - 10% b... EXPHICX9Y36D
Verlopen op: 31 augustus 2015
5% korting op geselecteerde Sony producten met deze Sony kor... GENEUAFF218
Verlopen op: 30 juni 2015
Sony kortingscode voor 7% korting op geselecteerde Sony prod... RHT130AFFWK22
Verlopen op: 28 juni 2015