Supersaver kortingscode

Supersaver kortingscodes

opener

Besparen met een Supersaver kortingscode
Goedkope vliegtickets naar ontzettend veel bestemmingen vind je bij Supersaver. Je kan daarnaast extra besparen door een kortingscode te gebruiken. In het verleden zijn er codes geweest die je minimaal €25 en maximaal €30 korting gaven. Soms was zo'n kortingscode geldig op alle tickets. Het is ook voorgekomen dat een code alleen geldig was op een bepaalde bestemming. Een andere voorwaarde voor een werkende code is een minimale reissom. Deze voorwaarden staan altijd vermeld bij de kortingscode.

Helaas is er lang niet altijd een werkende code beschikbaar. Dat betekent niet dat je geen korting kan krijgen op je tickets. Hieronder staan een aantal bespaartips beschreven zodat je toch extra goedkoop uit bent.

50% combivoordeel
Een goed voorbeeld van Supersaver korting is combivoordeel. Op de site kan je naast je vliegtickets, ook meteen een hotel boeken. Wanneer je zowel een vlucht als overnachting boekt, ontvang je tot wel 50% korting. Supersaver heeft een aanbod van wel 300.000 hotels verspreid over de hele wereld. Keuze genoeg dus.

Bespaar tot €15 op de boekingskosten
Wanneer je tickets boekt, komen daar vaak boekingskosten bij. Op de website kan je eenvoudig zien wat de kosten zijn. De bedragen staan schuin onder de ticketprijs vermeld. De hoogte van de boekingskosten verschilt per maatschappij. Door slim te kiezen bespaar je tot wel €15. Een Supersaver kortingscode heb je hiervoor niet nodig.

Ticket annuleren of gratis omboeken
Het annuleren van je ticket brengt altijd wat administratiekosten met zich mee. Afgezien daarvan kan je gratis annuleren door vooraf een annuleringsverzekering af te sluiten. Je kan je ticket gratis omboeken wanneer het vluchtschema gewijzigd wordt. Je kan ook kiezen voor een flexibel ticket. Dan kan je altijd zonder extra kosten omboeken.

Tot 50% korting op bagage inchecken
Handbagage mag je kosteloos meenemen. Wil je ook bagage inchecken dan wordt hier een bijdrage voor gevraagd. Supersaver biedt tot 50% korting op het tarief. De hoogte van de korting is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en de bestemming. Geef bij het boeken van je ticket aan dat je een tas of koffer wilt inchecken om je voordeel te zien.

Korting op je huurauto
Op de website kan je ook een auto huren. Wanneer je dit doet via Supersaver bespaar je tot wel 15%. Zodra je op de plek van bestemming aankomt heb je meteen vervoer tot je beschikking.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief
Als je van plan bent via Supersaver te boeken dan is het aan te raden je aan te melden voor de nieuwsbrief. Iedere Supersaver kortingscode en goede deal ontvang je dan direct in je inbox. Hou ook regelmatig het kortingscode-overzicht in de gaten. Zo ben je altijd op de hoogte van alle codes en kortingen.

opener

Laagste prijsgarantie

Supersaver belooft de laagste prijzen te hebben. Je kan er dus zeker van zijn goedkope tickets te vinden. Kom je op een andere website toch een betere prijs tegen? Dan past Supersaver de prijs aan. Je scoort dus sowieso een goede deal.

Bespaar tot €50 op je boeking

Bij het boeken van je vlucht kan je extra producten toevoegen. Zoals verzekeringen en reisplannen en -documenten. Deze extra's kunnen voor hoge kosten zorgen en door alleen te kiezen voor het noodzakelijke bespaar je tot wel €50.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Supersaver

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden