Thalys kortingscodes 2021

Voordelig met de trein dankzij Thalys korting in april

10% korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele Thalys kortingscode meer

Pak deze korting
50% korting

Neem een abonnement en bespaar tot 50% op de reiskosten

Pak deze korting
50% korting

Ontvang tot 50% korting op je internationale tickets

Pak deze korting
25% korting

Ontvang tot 25% korting op je reis

Pak deze korting
Gratis reizen

Kinderen die jonger zijn dan 4 jaar mogen gratis meereizen

Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Thalys kortingscodes en acties

50% korting

Neem een Thalys-abonnement en ontvang tot 50% korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€29 korting

Je reist nu naar Brussel al vanaf €29

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Voor €60

Je reist in de Thalys Premium ruimte naar België al voor €60 per persoon

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Vanaf €49

Boek een ticket naar de zon vanaf €49

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€10 korting

Ontvang tot wel €10 korting per ticket als je met je vrienden reist

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€35 ticket

Voor €35 boek je al een ticket naar Parijs

Verloopt vandaag
Pak deze korting
80% korting

In geval van annulering wordt 80% terugbetaald

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals Thalys

Tickets kopen met een Thalys kortingscode

Je kan op verschillende manieren besparen op je tickets voor de Thalys-trein. Bijvoorbeeld door een kortingscode te gebruiken. Een code levert je al snel tientallen euro’s voordeel op. Denk aan kortingscodes voor bijvoorbeeld €40 of 50% korting. Alle actuele codes zie je op deze pagina. Kijk voordat je boekt dus altijd even op het overzicht met alle codes. Zo weet je zeker dat je geen korting misloopt.

Bespaar met de aanbiedingen

Een andere manier om goedkope tickets te scoren, is door gebruik te maken van de aanbiedingen. Je bent namelijk het voordeligst uit door je kaartjes ver voor vertrek te kopen. De vroegboekkorting die je dan ontvangt kan oplopen tot wel €100. Er zijn ook speciale prijzen voor last minutes. In de online kalender zie je welke tarieven voor welke vertrekdatums gelden.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Tips voor Thalys korting

Maak gebruik van groepskorting

Als je met een groep op reis gaat, kan je gebruik maken van de groepskorting. Al vanaf 3 personen kan je kaartjes kopen voor een extra lage prijs. Hoe groter de groep, hoe hoger de besparing is. Denk aan €5 extra korting per persoon. De kaartjes met groepskorting kunnen online besteld worden. Bij reisgezelschappen van 10 mensen of meer is er een speciale regeling beschikbaar. Als je hier meer over wilt weten, kan je per telefoon of bij een verkooppunt meer informatie opvragen.

Speciale tarieven voor kinderen

Voor kinderen gelden speciale tarieven. Een kind dat jonger dan 4 jaar is, mag helemaal gratis meereizen. Onder de 12 jaar kost een ticket minimaal €15. Dat is €20 minder dan de standaardprijs voor volwassenen. Op reis gaan met de hele familie kan dus behoorlijk veel voordeel opleveren.

Bekijk alle promo’s op Facebook

Het is aan te raden om de Facebookpagina van Thalys te liken. Daar worden namelijk de beste promoties gedeeld. Ook kan je via Facebook meedoen aan winacties en wie weet komt er ooit een Thalys kortingscode voorbij. Als je dus niks wilt missen, is het verstandig deze pagina in de gaten te houden.

Handig om gebruik van te maken

De voordelen van een abonnement

Reis je regelmatig met de hogesnelheidstrein? Dan kan het lonen een abonnement aan te schaffen. Je hebt de keuze uit twee lidmaatschappen. De Premium Pass is speciaal voor reizigers tussen België en de regio rond Parijs. Het voordeel van deze pas is dat je een standaard tarief van €30 betaalt. Wanneer je vaak de Thalys neemt om af te reizen naar verschillende bestemming, is de Frequent Pass misschien iets voor jou. Je krijgt dan altijd minimaal 30% en maximaal 50% Thalys korting op je kaartjes.

Doe mee aan het loyaliteitsprogramma

Al vanaf je eerste treinreis kan je deelnemen aan het loyaliteitsprogramma. Dit kost je niks, maar kan je wel leuke extra’s opleveren. Je ontvangt bijvoorbeeld korting op culturele uitjes. Daarnaast kan je ook AirMiles inleveren voor kortingsbonnen. Deze bonnen leveren dan weer een besparing op op je reis met de Thalys.

Boek online via de app

De Thalys heeft een handige app ontwikkeld. Deze applicatie is beschikbaar in Google Play en de App Store. Ook op je smartphone kan je gebruik maken van alle aanbiedingen en speciale tarieven. Heb je een Thalys kortingscode? Dan kan je die ook via de app inwisselen.

Reis met de Thalys naar Disnleyland Parijs

Tickets vanaf €35

Thalys rijdt nu ook naar Marne-la-Vallée. Dat is ideaal als je Disneyland Parijs wilt bezoeken. Stap in op een station in Nederland of België en stap uit vlakbij het themapark. Al vanaf €35 kan je kaartjes kopen voor dit traject.