Tina kortingscodes

Sluit je abonnement af met Tina korting in september 2020

€34 korting

Bespaar €34 op een jaarabonnement

Pak deze korting
€12 korting

Neem een half jaarabonnement en krijg €12 korting

Pak deze korting
€3 korting

Bespaar €3 per maand op een abonnement van twee jaar

Pak deze korting
€3 korting

Neem een jaarabonnement en ontvang €3 korting per maand

Pak deze korting
€5 korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een Tina kortingscode voor €5 voordeel

Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Tina kortingscodes en acties

€5 korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang meteen een €5 Tina kortingscode

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€15 korting

Pak nu €15 Tina korting

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€6,50 actie

Ontvang Tina elke week voor maar €6,50 per maand

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€15 voor 5 nummers

Betaal slechts €15 voor 5 nummers Tina

Verloopt vandaag
Pak deze korting
50% korting

Ontvang alle nummers van Tina, vakantieboeken en meer voor maar €6,95 per maand

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€3,27 korting

Scoor €3,27 korting op een Tina-abonnement

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis cadeau

Je krijgt een Vogue Girl pakket cadeau bij een abonnement op de Tina

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Haal voordeel uit een Tina kortingscode

Tina! Het blad voor tienermeiden. Wil jij zelf genieten van dit mooie blad? Of heb je een dochter die dit heel leuk zou vinden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten alle deals en kortingen voor het magazine op deze pagina overzichtelijk op rijtje. Je kan bijvoorbeeld vaak een Tina kortingscode gebruiken. Zo zijn er in het afgelopen jaar meerdere codes langsgekomen voor €10 korting op een abonnement naar keuze. Hou deze pagina dus scherp in de gaten. Zo loop je nooit codes mis.

Ontvang direct een kortingscode

Wil jij direct korting ontvangen? Registreer je dan voor de nieuwsbrief. Nieuwe abonnees ontvangen namelijk meteen een Tina kortingscode voor €5 korting. Meld je dus direct aan onderaan de pagina van Magazine.nl. Bevestig daarna je inschrijving en krijg de code in je mailbox.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Wat zijn nog meer voordelen bij Tina

Kan ik korting krijgen op mijn abonnement?

Als je een abonnement neemt ontvang je elke week het magazine in de brievenbus. Hiermee ben je goedkoper uit dan wanneer je losse nummers in de winkel koopt. Online geniet je dus altijd van Tina korting, wat voor abonnement je ook neemt. Er geldt: hoe langer de duur van het abonnement, hoe goedkoper het blad.

Krijg ik wel is een cadeautje?

Als nieuwe abonnee krijg je vaak een welkomstgeschenk. Dit kunnen allerlei soorten producten zijn, zoals een dekbed of een tas. Of een gratis toegangskaartje naar het populaire Tina Festival. Zodra zo’n actie online komt zetten wij deze online, vaak in de vorm van een Tina kortingscode. Wees er wel snel bij, want deze acties zijn vaak maar tijdelijk.

Wat is een mazzelmeidennummer?

Iedere abonnee krijgt een persoonlijk mazzelmeidennummer. Hiermee krijg jij exclusieve voordelen en maak je kans op hele mooie prijzen. Bovendien krijg je elk jaar een uitnodiging voor het festival van het blad. Hier ontmoet jij andere fans en VIPs met dezelfde interesses. Iets om naar uit te kijken dus. Word dus snel lid!

Wat kan ik nog meer verwachten?

Kan ik de Tina ook digitaal lezen?

Het blad is ook online te lezen. Hier zitten verder geen extra kosten aan verbonden. Digitaal lezen zit namelijk bij het abonnement inbegrepen. Hier hoef je dus niet meer voor te betalen. Op deze manier kan jij de Tina altijd en overal lezen. Je moet dan natuurlijk wel een laptop, telefoon of tablet bij je hebben.

Wat als ik geen abonnement wil?

Als je geen abonnement wil of je weet het nog niet helemaal zeker, is het blad ook los verkrijgbaar. Je kan er ook voor kiezen een mini-abonnement af te sluiten. Hierbij ontvang je maar 5 nummers van het blad. Hierbij ontvang je ook al €0,10 Tina korting. Hierna kan je altijd nog kiezen voor een volledig abonnement.

Kan ik als lid ook korting op andere abonnementen ontvangen?

Ben je al lid van het blad? Dan ontvang jij op een tweede tijdschriftabonnement maar liefst 50% Tina korting. Zo lees jij een ander blad naar keuze voor slechts de helft van de prijs. Deze spotprijzen kan je niet aan je neus voorbij laten gaan. Neem dus snel een kijkje op de website om te kijken of er andere bladen zijn die je graag wil lezen.