Uber_kortingscode

Uber kortingscode

opener

Wat is er nou fijner dan een Uber naar huis? Juist... Een goedkopere Uber naar huis. Op deze pagina vind je dan ook kortingscodes die je zeker niet wilt missen.

Met een Uber actiecode ontvang je een gratis rit ter waarde van 10 tot  25 euro. We hebben meerdere kortingscodes voor een gratis rit wereldwijd - kies jouw bedrag en bestel direct. Deze codes zijn voor onbepaalde tijd geldig en van toepassing op jouw allereerste rit met een Uber taxi.

Deel jouw promotiecode en spaar voor korting
Als je de Uber app hebt gedownload, ontvang je een persoonlijke kortingscode. Als je deze promo code deelt met vrienden, ontvangen zijn 10 korting op hun eerste rit en jij euro 10 Uber krediet.

Maak het zo duur als je wilt
Naast de standaard taxi, de UberX, is het ook mogelijk om jezelf wat meer luxe te gunnen. Als je deze luxe wilt, kan je de UberBLACK bestellen. Het voordeel van de UberBLACK is dat dit een duurdere auto betreft. Ben je met meer dan vier mensen? Dan heb je ook de mogelijkheid om voor de UberVAN kiezen. 

Heb je een goede of juist een slechte ervaring opgedaan gedurende jouw Uber rit? Laat dit dat weten via de app. Op deze manier worden goede taxichauffeurs beloond en slechte chauffeurs geweerd.

De Uber app staat in contact met duizenden taxichauffeurs over de hele wereld. Zij werken natuurlijk niet alleen maar overdag. Ook in de nacht staan deze taxichauffeurs voor je klaar. Ook op het gebruik van de kortingscodes heeft dit geen effect.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
​Wij van Kortingscode.nl zijn altijd hard opzoek om nieuwe coupons voor jou te vinden. Deze verschijnen dan op deze pagina. Wil je het als eerste weten als er een nieuwe code is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

opener

Betaal eenvoudig

De Uber-app is gekoppeld aan je creditcard. Op deze manier kan je dus eenvoudig digitaal betalen. Zo hoef je geen contant geld meer op zak te hebben om de taxichauffeur te betalen.

Kijk of er een Uber in de buurt is

Als je een Uber besteld is het natuurlijk wel fijn als deze snel ter plekke is. Op de app van Uber kan je zien of er chauffeurs bij jouw locatie in de buurt zijn. Zo weet je dus hoelang je ongeveer moet wachten.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Uber
Alamo
Voorwaarden
  1. Geldig op een jaarabonnement: America Magazine, Down Under/Azie, Nordic of Griekenland Magazine.
  2. Vul de kortingscode in bij je volgende autoreserving en het Customer Service Team neemt contact met je op zodat je je keuze door kan geven.
  3. Je betaalt €7,50 voor het eerste jaar van het abonnement.

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Uber kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Uber heb je gemist!
Deel je taxirit en de kosten met UberPOOL
Nodig je vrienden uit voor Uber en verdien gratis ritten
Meld je gratis aan voor Uber en reis voordelig
Alles voor veiligheid: deel live de route van jouw Uber-rit met vrienden en familie
Betaal niet voor je eerste Uber rit met deze kortingscode sng2l
Verlopen op: 31 januari 2018
Uber kortingscode: €5 korting x7v6xeckue
Verlopen op: 31 december 2017
Kortingscode Uber - krijg een gratis eerste rit sng2l
Verlopen op: 30 september 2017
Promo code Uber: gratis eerste rit f21t8ak5ue
Verlopen op: 30 september 2017
Uber kortingscode: Gratis rit tot €10 telido
Verlopen op: 30 september 2017
Kortingscode Uber voor €10 korting op eerste rit irvans2
Verlopen op: 1 januari 2017