UnitedConsumers kortingscode

UnitedConsumers kortingscodes

opener

​Korting op je zorgverzekering
Met UnitedConsumers bespaar je altijd op zorgverzekeringen, energie en tanken. Voor jouw zorgverzekering van 2019 kun je via UnitedConsumers een Bewuzt of VGZ verzekering afsluiten. Bewuzt is een verzekeraar met een vaste, lage prijs. Spreekt het zorgpakket van VGZ je meer aan? Via het UnitedConsumers ZorgCollectief pak je een jaar lang 10% korting op jouw premie bij VGZ.

Een autoverzekering met korting
Maar we moeten meer verzekeren, want naast zorg wil je ook met de auto veilig de weg op. Het hele jaar door ontvang je 5% korting op je autoverzekering. Op UnitedConsumers.com kan je de voorwaarden lezen en krijg je ook nog eens 1 maandpremie retour. Dit geldt voor alle autoverzekeringen.

Tot wel 20 cent korting op tanken
Dit allemaal goed geregeld, dan moet er nog brandstof in je auto. Ook hier kan je via UnitedConsumers mee besparen. Tanken met korting kan bij 600 tankstations met 6 cent per liter voordeel op alle soorten brandstof. Op benzine en diesel kan de korting oplopen tot 10 cent en op LPG tot zelfs 20 cent per liter. 

Energie met korting
De grootste klapper maak je met de United Consumers Energie aanbieding. Hierbij kies je voor millieuvriendelijke windenergie en ontvang je een welkomstbonus van €70.

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals UnitedConsumers

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen UnitedConsumers kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van UnitedConsumers heb je gemist!
Ontvang 15% korting op een APK via UnitedConsumers
Vraag een tankkaart aan en ontvang tot €50 korting bij United Consumers
Bespaar tot €100 op een mobiel abonnement - UnitedConsumers korting
Sluit je autoverzekering af via UnitedConsumersmet en bespaar tot €150 per jaar