Vliegtickets.nl

Hoe gebruik je een kortingscode van Vliegtickets.nl?

Met deze tips maak je gebruik van een kortingscode van Vliegtickets.nl

Black Friday kortingscode
 • Geverifieerd -
 • Geldig vanaf 17 november t/m 31 december 2017
qyzzx
Voorwaarden
 • Exclusief
 • 28 keer gebruikt vandaag
Maak nu gebruik van deze actie. Open de Vliegtickets.nl website.

  Gebruik deze kortingscode en ontvang €20 op je vliegticket. Let op: enkel geldig op reizen in 2017, vanaf een Nederlandse luchthaven. Niet geldig op tickets van KLM.


Bekijk alle kortingscodes van Vliegtickets.nl

Hoe gebruik je een kortingscode van Vliegtickets.nl?

 • Online boeken met korting op Vliegtickets.nl

  Staat er een stedentrip of andere reis op de planning? Kijk dan eens op de Kortingscode.nl winkelpagina van Vliegtickets.nl. Wellicht vind je hier een kortingscode waarmee je flink kunt besparen op je boeking.

   


 • Kies een bestemming naar keuze

  Heb je een kortingscode voor Vliegtickets.nl gevonden? Surf dan naar de website en kies een bestemming naar keuze. Geef hierbij eerst aan of het gaat om een enkele reis of een retourvlucht en kies vervolgens de gewenste data plus het aantal passagiers. Kloppen de ingevoerde gegevens? Klik dan op “Vind de beste vliegtickets”. Vliegtickets.nl gaat nu voor je zoeken naar de best beschikbare vluchten aan de hand van de door jou opgegeven selectiecriteria.

   

   


  image description
 • Maak een keuze uit de verschillende vluchten

  Vliegtickets.nl laat je nu de verschillende beschikbare vluchten gezien, gesorteerd op prijs (van laag naar hoog). Let hierbij op informatie als de vertrektijden, het aantal stops, de duur van de vlucht en uiteraard de prijs. Let er ook op of je bij de aangeboden vlucht moet betalen voor het meenemen van ruimbagage, dat wordt vermeldt onderaan desbetreffende vlucht. Je kunt de getoonde vluchten aanpassen door je wensen nog iets meer te specificeren in de kolom aan de linkerzijde van de pagina. Houd met het kiezen van een vlucht natuurlijk ook altijd rekening met de voorwaarden van de kortingscode.

   

   

  Kies een vlucht naar keuze en klik op “Selecteer”.

   


  image description
 • Check de informatie over je vlucht en kies eventueel extra opties

  Controleer de informatie over de boeking (deze vind je zowel bovenaan de pagina die je nu zult zien en aan de rechterzijde). Je kunt nu extra opties kiezen, zoals verzekeringen, parkeermogelijkheden, et cetera. Maak je keuzes en klik vervolgens onderaan de pagina op “Ga verder”.

   

   


  image description
 • Gegevens invullen en het invoeren van de kortingscode

  Vul nu je persoonlijke gegevens (en eventueel die van andere passagiers). Het is van groot belang dat deze gegevens overeenkomen met de wijze waarop ze op je paspoort staan.

  Je kunt vervolgens onderaan de tekst “Actiecode gebruiken” de kortingscode invoeren. Voer de code in, controleer je persoonlijke gegevens goed en klik vervolgens op “Ga verder”.

   

   


  image description
 • Het betalen en bevestigen van de vlucht

  Op deze pagina kun je je betaalmethode kiezen. Controleer eerst nog eens je persoonlijke gegevens en je vluchtinformatie. Deze vind je wederom aan de rechterkant van de pagina, je zult hier ook de verrekende korting vinden. Klopt alles? Dan kun je de vlucht betalen en bevestigen.

   

   

  En tot slot: veel plezier op reis!

   


  image description

Naar boven