Ontvang een €100 Coolblue voucher


Zo doe je mee:
Bij de aanschaf van een AEG wasmachine en droger set bij Coolblue, krijgen klanten die aan de voorwaarden voldoen van ons een €100 Coolblue voucher.

Hoe werkt het precies?
Belangrijk: volg alle 4 de stappen en zorg dat je aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor de Coolblue voucher:
1. Ga naar https://www.kortingscode.nl/coolblue en druk op de blauwe knop waar 'BESTEL EN MAIL ORDER' staat. Het is belangrijk dat je deze knop gebruikt, anders kunnen wij niet zien dat je mee wilt doen met deze voucherback actie.
2. Koop een AEG wasmachine en droger set bij Coolblue.
3. Stuur de Coolblue e-mail waarin jouw aankoop wordt bevestigd door naar voucherback-coolblue@kortingscode.nl. Deze e-mail dient ook jouw ordernummer te bevatten. Zorg dat je deze e-mail verstuurd vanaf hetzelfde e-mailadres als waar je het Coolblue ordernummer op hebt ontvangen.
4. Vanaf 9 april 2018 ontvangen de eerste klanten die aan alle voorwaarden voldoen hun €100 Coolblue voucher per e-mail. De voucher wordt op z’n vroegst 2 weken na aankoop verstuurd, bij het terugsturen van een product binnen de wettelijke bedenktermijn komt het recht op de voucher te vervallen. Vergeet niet je spam folder te checken!


 Voorwaarden “Coolblue - Ontvang een €100 Coolblue voucher actie”

 • Deze promotionele actie, hierna te noemen “de actie”, wordt aangeboden door Kortingscode.nl. Kortingscode.nl is een handelsnaam van Imbull, van Ostadestraat 149B, 1073 TK, Amsterdam, Nederland.
 • Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met de toepasselijkheid en bepalingen uit deze voorwaarden “Coolblue – ontvang een €100 Coolblue voucher actie”.
 • Deelname aan deze actie is gratis en is mogelijk van 26 maart 2018 tot en met 8 april 2018. Zolang de voorraad strekt, indien dit eerder dan 8 april 2018 is, zal de actie offline gehaald worden en is deelnemen niet meer mogelijk.
 • Uitsluitend klanten die een AEG wasmachine en droger set aanschaffen via Coolblue, komen in aanmerking voor de €100 Coolblue voucher welke in te wisselen is bij Coolblue.
 • De voucher aanvraag dient naar voucherback-coolblue@kortingscode.nl verstuurd te worden met hetzelfde e-mailadres waarop het originele Coolblue ordernummer is ontvangen. Voucher aanvragen vanaf e-mailadressen van derden zijn uitgesloten van deze actie.
 • Geldige orders die voldoen aan deze voorwaarden krijgen vanaf 9 april 2018 hun €100 Coolblue voucher op het oorspronkelijke e-mailadres toegestuurd. De voucher wordt op z’n vroegst 2 weken na aankoop verstuurd, bij het terugsturen van een product binnen de wettelijke bedenktermijn komt het recht op de voucher te vervallen.
 • De verstrekte €100 Coolblue vouchers dienen binnen 10 maanden gebruikt te worden.
 • Gegevens van de deelnemers worden onder geen enkele voorwaarde vrijgegeven aan derden.
 • Kortingscode.nl en partners zijn niet aansprakelijk voor verkeerde en/of onvolledige gegevens door een deelnemer.
 • Medewerkers van Kortingscode.nl en haar partners zijn uitgesloten van deelname.
 • Kortingscode.nl en haar partners zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit deelname aan de actie. Tevens zijn Kortingscode.nl en haar partners niet aansprakelijk voor technische storingen zoals storingen in het netwerk, hardware of software die resulteert in beperkte, vertraagde of verloren gegane gegevens alsdan gebreken in de te verstrekken prijzen.
 • Kortingscode.nl en haar partners kunnen op ieder moment zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden wijzigen of beëindigen.
 • Deze actie is op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd door Coolblue.
 • Voor vragen of klachten over de actie kunnen deelnemers contact opnemen via info@kortingscode.nl.

Amsterdam, maart 2018
Kortingscode.nl - van Ostadestraat 149B, 1073 TK Amsterdam, Nederland - info@kortingscode.nl