Yellowbrick kortingscode

Yellowbrick actiecodes

opener

16 juni 2019 Laatste update
Door gebruik te maken van een Yellowbrick actiecode bespaar je al gauw een paar euro's op parkeerkosten. Zo ontvang je onder andere €5 korting op registratiekosten. Er is niet altijd een code beschikbaar, maar wanneer dit wel het geval is, vind je deze uiteraard terug in het overzicht op deze pagina.

Korting zonder actiecode Yellowbrick
Als er op het moment geen actiecode beschikbaar is, zijn er nog genoeg andere voordelen om je te registeren bij Yellowbrick. Lees hiervoor de onderstaande tips maar eens door:

Download de gratis app
Je kunt dan heel eenvoudig je parkeertijd starten en stoppen. Zo sta je nooit meer in de rij bij een parkeerautomaat en stop je de transactie op de minuut dat je weer vertrekt. Je betaalt dus alleen voor de periode dat je daadwerkelijk geparkeerd staat.

Neem een Yellowbrick abonnement
Sluit een abonnement af bij Yellowbrick en bespaar op gebruikskosten. Je betaalt dan slechts €0,75 vaste kosten per week per voertuig. Met een abonnement betaal je geen registratiekosten en geen kosten per transactie. De voordeligste optie als je vaker dan 2x per week parkeert.

Alleen betalen bij gebruik
Verwacht je niet vaker dan 2x per week betaald te hoeven parkeren? Registreer je dan als gebruiker zonder abonnement, je betaalt dan steeds €0,34 per transactie. Maak je geen gebruik van Yellowbrick, dan betaal je niets. En ook bij deze Yellowbrick betaalmethode zijn er geen registratiekosten aan verbonden.

Yellowbrick ANWB korting
Ben je lid van de ANWB, dan pak je voordeel op Yellowbrick. In plaats van €0,34 per transactie, betaal je slechts €0,27 transactiekosten. Dat scheelt je dus iedere keer weer 20%.

Voor €5 extra twee auto's parkeren
Voor slechts €5 kun je  twee auto's tegelijkertijd parkeren op één Yellowbrick account. Deze bestel je eenvoudig via Mijn Yellowbrick.

Ben je het parkeren met parkeergeld zat? Dan is Yellowbrick zeker iets voor jou. Het is niet alleen handig, je bespaart er ook nog eens tijd mee bij de parkeerautomaat én je betaalt nooit teveel.

opener

Gratis Yellowbrick app

Download gratis de Yellowbrick app om je parkeertijd te starten en te stoppen. Beschikbaar voor iPhone, Android en Windows.

Klantenservice Yellowbrick

Heb je vragen of problemen over Yellowbrick? Neem contact op met de klantenservice via info@yellowbrick.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Yellowbrick

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Yellowbrick kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Yellowbrick heb je gemist!
Als ANWB lid bespaar je €10 + €0,06 per transactie bij Yellowbrick
Tijdelijk gratis registratie bij Yellowbrick
Download de gratis Yellowbrick app nu in de Google Play of de App Store
Bij Yellowbrick betaal je geen transactiekosten