Zilveren Kruis Achmea korting

Bekijk Zilveren Kruis Achmea kortingscodes voor verzekeringen in oktober 2019

10% korting

Zilveren Kruis Achmea korting: tot 15% korting op je aanvullende verzekering

meer infominder info Verloopt over 67 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Zilveren Kruis Achmea korting: al vanaf €7,25 een basis tandartsverzekering

Verloopt over 68 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Declareer je vergoeding en ontvang het binnen 3 dagen op je rekening

Verloopt over 68 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Kies voor een basis zorgverzekering al vanaf €114,95 bij Zilveren Kruis Achmea

Verloopt over 67 dagen
Pak deze korting
Gratis service

Ontdek GRATIS welke zorgverzekeraar bij jou past met Independer

Verloopt over 67 dagen
Pak deze korting
Extra korting

Via Independer kun je gemakkelijk overstappen naar het Zilveren Kruis Achmea

Verloopt over 67 dagen
Pak deze korting
1 van de 1

Verlopen Zilveren Kruis Achmea kortingscodes en acties

Gratis pakket

Gratis PlusPakket bij je autoverzekering via Independer

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Kortingscode voor shops zoals Zilveren Kruis Achmea

Ontvang Zilveren Kruis Achmea korting

Dat deze verzekeraar niet aan Zilveren Kruis Achmea kortingscodes doet, betekent niet dat je geen korting kunt ontvangen! Zo worden er elk jaar in november de tarieven voor de basisverzekering bekend gemaakt. Aangezien deze verzekeraar zoveel mogelijk mensen goedverzekerd door het leven wilt laten gaan, geeft zij vaak korting op aanvullende verzekeringen. Wat dacht je van 10% korting op een tandartsverzekering. Die komt wellicht nog goed van pas!

Collectiviteitskorting ZIlveren Kruis 2019

Zit jij bij een sportclub, ledenorganisatie of werkgever? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een collectieve zorgverzekering. In dat geval ontvang je een fijne korting bij Zilveren Kruis Achmea. Deze korting bestaat uit een besparing van maar liefst 10% op de basisverzekering, tot 20% op aanvullende verzekering en in sommige gevallen ook nog eens korting op je tandartsverzekering. Dit kun je eenvoudig regelen bij je account via 'Mijn Zilveren Kruis' op de website. Hier selecteer je uit het overzicht via welke vereniging of via welk bedrijf jij de Zilveren Kruis korting wilt ontvangen.

Code gevonden?

Deel hier een kortingscode die wij over het hoofd hebben gezien.
Deel hier de code

Nog meer besparingsmogelijkheden

Altijd korting voor studenten

Als student heb je het vaak niet heel breed. Om hen een handje te helpen, komt Zilveren Kruis ze tegemoet. Sta je ingeschreven bij een Nederlandse hogeschool of universiteit? Dan ontvang je standaard 10% korting op je basisverzekering. Dat is een mooie besparing die iedereen in zijn studententijd goed kan gebruiken. Van het geld dat je bespaart, kun je weer iets anders leuks kopen.

Zilverkorting

Veel leden weten dit niet, maar Zilveren kruis heeft ook een webshop waar je van zogehete Zilverkorting kunt profiteren. De artikelen en diensten in deze shop lopen uiteen van een kraampakket tot korting op schoonmaakhulp tot een ooglaserbehandeling bij Bergman Clinics. Je bespaart meestal tussen de 5% en 40% op je bestelling. Het is dus zeker de moeite waard om deze webshop eens te bezoeken.

Bespaar op je andere verzekeringen

Wist je dat Zilveren Kruis partner is van Centraal Beheer? Daardoor kun je ook op verzekeringen buiten je zorgverzekering besparen. Dankzij de samenwerking ontvang je namelijk 5% korting op je reis- en caravanverzekering. Daarnaast pak je ook 8% Zilveren Kruis Achmea korting op je woon- en autoverzekering. Vervolgens heb je jouw verzekeringen allemaal overzichtelijk bij elkaar.

Eenvoudig declareren

Binnen 3 dagen ontvang je jouw geld terug

Het geld van declaraties ontvang je vliegensvlug op je rekening. Na een digitale declaratie via de app of 'Mijn Zilveren Kruis' ontvang je dit bedrag namelijk al binnen 3 werkdagen. Ben je van de oude stempel en doe je dit liever per post? In dat geval verschijnt het geld binnen 10 werkdagen op je rekening. Als je nog een rekening bij de verzekeraar open hebt staan, wordt de vergoeding hier direct mee verrekend.


Tip: als je verder nog vragen hebt over kun je deze stellen via de klantenservice, WhatsApp of e-mail. Zij helpen je binnen een dag verder.