Zilveren Kruis Achmea kortingscode

Zilveren Kruis Achmea korting

opener

Dat ze niet aan kortingscodes doen, wil niet betekenen dat je geen Zilveren Kruis korting kunt ontvangen! Op deze pagina zit je goed wat betreft alle acties van zorgverzekeraar Ziveren Kruis Achmea. 

In november van elk jaar worden altijd de nieuwe tarieven voor de zilveren Kruis basisverzekering bekend gemaakt. De periode van het wel of niet overstappen naar een andere verzekeraar is dan weer begonnen. Tot en met 31 december kan je beslissen of je overstapt naar een andere verzekeraar of dat je alleen van pakket gaat wisselen. In deze periode geeft Zilveren Kruis ook korting op aanvullende verzekeringen, zoals 10% korting op je tandartsverzekering.

Collectiviteitskorting
Er zijn veel manieren om via een collectief Zilveren Kruis korting te ontvangen. Werkgevers, sportverenigingen, vakbonden en ga zo maar door.  Geef bij het aanvragen of wijzigen van je zorgpakket aan op welke collectiviteitskorting jij recht hebt.  Dit kan je een extra besparing van bijvoorbeeld 8% opleveren. 

10% studentenkorting
Sta je ingeschreven bij een hogeschool of universiteit? Dan ontvang je standaard 10% korting op je basisverzekering. Dat is een mooie besparing die iedereen in zijn studententijd goed kan gebruiken.

Andere tips:

  • Met een Zilveren Kruis Achmea basisverzekering ontvang je ook korting op een autoverzekering. Je gaat al goed verzekerd de weg op via Centraal Beheer met 8% korting.
  • Doorlopend, wintersportdekking of je bagage verzekerd: het kan allemaal voor een voordelige prijs bij Zilveren Kruis en af en toe wordt hier ook korting op gegeven. Ook voor reizen die niet doorgaan, kan je met een annuleringverzekering veel geld besparen.
  • Je kunt als Zilveren Kruis verzekerde gratis een boek ontvangen. Deze boeken geven extra informatie over  klachten en behandeling. Het boek heeft een waarde van €19,95. Ook te bestellen als je niet bij Zilveren Kruis Achmea verzekerd bent, maar dan ontvang je geen korting. 
  • Af en toe kan je via Zilveren Kruis bijvoorbeeld een bol.com cadeaubon ontvangen voor €20 korting. Of om een gezonde leefstijl te behouden met 10% korting bij Runnersworld bestellen. 

We hopen dat je hiermee genoeg opties hebt om gebruik te kunnen maken van Zilveren Kruis korting. En vergeet vooral aan het eind van het jaar niet even naar Kortingscode.nl te surfen voor een actueel overzicht.

opener

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Zilveren Kruis Achmea

Vergelijkbare winkels

Klik direct op één van deze shops om nog meer korting te vinden

Verlopen Zilveren Kruis Achmea kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Zilveren Kruis Achmea heb je gemist!
Bij Independer sluit je al vanaf €83,95 een Zilveren Kruis Achmea verzekering af
Overstappen naar Zilveren Kruis Achmea? Independer regelt het met de overstapservice
Ontdek GRATIS welke zorgverzekeraar bij jou past met Independer
GRATIS tandongevallen-verzekering via Independer - Zilveren Kruis Achmea korting
Zilveren Kruis Achmea korting - kies voor een jaarbetaling en ontvang 2% korting via Indepener
Bij Zilveren Kruis Achmea vergelijk je eenvoudig inboedelverzekeringen
Gratis diefstaldekking bij een WA-autoverzekering bij Independer
Declareren via je telefoon? Download gratis de Zilveren Kruis app
Gratis tandongevallen-verzekering bij een Zilveren Kruis zorgverzekering
Bij Zilveren Kruis Achmea krijg je korting bij een jaarbetaling