Domino's Pizza

Domino's kortingscodes

Bestel je pizza met een Domino's kortingscode van januari 2017

 • This week 5 offers have been added
 • 5 current offers
100% korting
 • expired on 16 januari 2017 . This code is unfortunately expired. Often these code will still work!
zcnc2
Terms & conditions
 • Exclusive
 • 1000+ codes used
  • Geldig bij bestelling van 2 medium pizza's
  • Geldig op afhalen en bezorgen
  • Niet geldig icm andere aanbiedingen en/of kortingscodes

Coupon codes for similar stores

Similar vouchers and discounts for Domino's Pizza

Zo gebruik je een Domino's kortingscode

Een Domino's kortingscode toevoegen aan je bestelling
Heb je in het overzicht hierboven een Domino's couponcode of pizza aanbieding gezien waar je gebruik van wilt maken? Mooi, want dat is natuurlijk de eerste stap! Klik op de aanbieding of kortingscode om gelijk naar de Domino's website te gaan.

Het eerste wat je moet doen om toegang te krijgen tot de Domino's website is je postcode en huisnummer invoeren. Op basis hiervan koppelt de website jouw adres aan de dichtstbijzijnde Domino's vestiging en kun je het aanbod van die vestiging bekijken.


Pizza aanbieding voor jouw favoriete pizza
Wordt het pizza, pasta of toch een salade? Bij Domino's heb je volop keuze, om nog maar niet te spreken over de mega lekkere specials zoals de Buffalo Wings en Potato Wedges... Anyway, terug naar je bestelling! Je kunt producten toevoegen aan je bestelling door op Add te klikken.
 

Activeer de kortingscode
Aan de rechterkant zie je wat je tot nu toe hebt besteld én kun je de kortingscode (hier voucher code genoemd) invoeren.Type de code in het kortingscodeveld in en klik op Apply om te kortingscode de activeren. Je kunt eronder gelijk zien hoeveel korting je hebt gekregen. 

 

​Klaar om af te rekenen? Klik dan op Next. Je kunt nu eventueel nog extra voorgerechten of frisdrank bestellen. Wil je dan niet, blijf dan op Next klikken. 

Vervolgens kom je bij de pagina waar je je gegevens kunt invullen en eventueel bezorginstructies. Klik op Continue om te kunnen betalen. Je kunt nu je betaalwijze kiezen en je bestelling afronden. Het is dan alleen nog eventjes wachten op de bezorging van je pizza's. Enjoy!

Ask a question about Domino's Pizza

Ask us anything about Domino's Pizza and their discounts
Jeroen
2015-12-29
Ik zie nu die Domino Pizza actie staan voor 2e medium pizza voor 5 euro, maar ik wil juist een large pizza! grrrr! En helaas doet die Domino pizza actie voor 1 euro korting niet zoveel voor mijn portemonnee :(.
Dorti (kortingscode.nl)
2015-12-30
Hey Jeroen, mag het ook een grotere pizza zijn? Er is nu namelijk een kortingscode voor een XXL Domino's Pizza beschikbaar. Eet smakelijk!
Edwin
2016-05-25
Als je bekijk de code aanklikt opent de website automatisch een tab met de website van domino's. Dat is echt super vervelend als je al je hele bestelling hebt klaargezet. Domino's laat dan automatisch je sessie verlopen (expired) en kun je weer opnieuw beginnen..... Is niet handig.....
Dorti (kortingscode.nl)
2016-05-26
Hoi Edwin, je kunt het ook omdraaien. Eerst de code openen en vanuit daar de bestelling te plaatsen. Dan zal je sessie niet verlopen. Succes!
Simon
2016-09-12
Kun je zo'n oude Domino's kortingscode nog gebruiken? Of werken die allemaal niet meer?
Dorti (kortingscode.nl)
2016-09-14
Hallo Simon, Je kan altijd proberen of de verlopen kortingscodes nog werken. Wie weet heb je geluk!
Sam
2016-09-14
Als alleenstaande moet ik dan zeker 3 pizza's naar binnen gaan werken? (volgende keer moeten jullie maar even een Dominos kortingscode plaatsen die ook voor 1 pizza te gebruiken is!) Vr.Gr. Sam
Dorti (kortingscode.nl)
2016-09-14
Hallo Sam, Dat is wel erg veel voor iemand alleen ja. Misschien kan je de pizza's delen met je vrienden, huisgenoten of familie. Anders is koude pizza de volgende dag als ontbijt natuurlijk ook nooit erg!
Brendan
2016-09-19
Als ik die Domino's kortingscode voor 2 pizzas met 10% korting gebruik kan ik die voor een extra stokbrood niet gebruiken. Beetje jammer dit
Dorti (kortingscode.nl)
2016-09-29
Hoi Brendan, Helaas kun je inderdaad maar 1 kortingscode van Domino's gebruiken per bestelling. Wat je natuurlijk wel kunt doen is 2 bestellingen plaatsen! ;) Groetjes, Dorti

Expired Domino's Pizza vouchers and discounts

Unfortunately ... These discount codes from Domino's Pizza you’ve missed
Schrijf je in voor de Domino's Pizza nieuwsbrief voor korting op je pizza
Bestel de lekkerste pizza bij Domino's Pizza voor slechts €5,99
Voor de lekkerste en meest unieke smaken pizza bestel je bij Domino's Pizza
Proef nu de nieuwe Cheese Burger Pizza voor slechts €4,95