Domino's Pizza

Domino's kortingscodes

Met ons Domino's kortingscode overzicht ben je extra goedkoop uit - september 2017

  • Deze maand zijn er 5 acties toegevoegd
Speciale korting
  • Geldig vanaf 1 september 2017
1oap7
Voorwaarden
  • 305 keer gebruikt vandaag
Maak nu gebruik van deze actie. Open de Domino's Pizza website.

    Is er even geen Domino's couponcode beschikbaar? Of zit er geen code tussen die past bij jouw bestelling? Niet getreurd: er zijn namelijk altijd Domino's acties waarmee je korting kunt ontvangen, ook als je maar één pizza bestelt. Zo kun je op maandag en zaterdag de Read Deal pizza's bestellen voor maar €4,99 per stuk (medium). Ook kun je nog de aanbiedingen per regio bekijken. Deze aanbiedingen leveren vaak meer op dan landelijke deals en zijn dus zeker de moeite waard!

Kies de beste Domino's pizza actie

Er zijn altijd tientallen aanbiedingen te vinden waarmee je gemakkelijk met extra korting je pizza bestelt.

Betaal geen extra kosten

Of je nu direct met de dichtstbijzijnde Domino's winkel belt, of online je bestelling plaats: je betaalt nooit vervelende transactie kosten.

Italiaans of Amerikaans: jij beslist

Wat jouw voorkeur ook is: Domino's heeft het allemaal. Wat voor korst wil je? Hoe groot jouw pizza precies moet zijn? Wat voor toppings heb je zin in? Aan jou de keus!

Bespaar extra met een Domino's coupon

De nieuwsbrief, de website, of natuurlijk Kortingscode.nl: er zijn zoveel verschillende plekken waar je een kortingscode kunt vinden. Er zit altijd wel wat tussen.

Niet gevonden wat je zocht?

Kortingscodes voor webwinkels zoals Domino's Pizza

Zo gebruik je een Domino's kortingscode


Een kortingscode toevoegen aan je bestelling

Heb je in het overzicht hierboven een couponcode of pizza aanbieding gezien die je wilt gebruiken bij jouw bestelling? Klik dan op de aanbieding of kortingscode om gelijk naar de website te gaan. Je kunt ook eerst je bestelling kiezen via www.dominos.nl en daarna langs Kortingscode.nl gaan: klik op de bestel hier knop om direct jouw bestelling te plaatsen.

Het eerste wat je moet doen om toegang te krijgen tot de website is je postcode en huisnummer invoeren. Op basis hiervan koppelt de website jouw adres aan de dichtstbijzijnde vestiging en kun je het aanbod van die vestiging bekijken.


Bekijk alle Domino's aanbiedingen

Let ook altijd goed op de lopende aanbiedingen, er zijn namelijk Dominos kortingscodes die meer korting opleveren op actiepizza's, sommige zijn ook alleen geldig op specifieke aanbiedingen. Zo tref je regelmatig een code aan waarmee je korting krijgt op de Chef's Best pizza.


Vul de jouw Domino's actiecode in

Heb je via Kortingscode.nl jouw favoriete code geselecteerd? Dan hoef je alleen nog je bestelling te plaatsen: de coupon code wordt namelijk automatisch verwerkt. Bestel je via de website? Dan kun je nu jouw Domino's pizza coupon kopiëren. Aan de rechterkant zie je wat je tot nu toe hebt besteld én kun je de kortingscode (hier Couponcode genoemd) invoeren.Type (of plak) de code in het veld in en klik OK om de coupon code te activeren. Je kunt eronder gelijk zien hoeveel korting je hebt gekregen.


Dominos kortingscode toevoegen


​Klaar om af te rekenen? Klik dan op Next. Je kunt nu eventueel nog extra voorgerechten of frisdrank bestellen. Wil je dan niet, blijf dan op Next klikken.

Vervolgens kom je bij de pagina waar je je gegevens kunt invullen en eventueel bezorginstructies. Klik op Continue om te kunnen betalen. Je kunt nu je betaalwijze kiezen en je bestelling afronden. Het is dan alleen nog eventjes wachten op de bezorging van je pizza's. Enjoy!

Verlopen Domino's Pizza kortingscodes en acties

Helaas.. Deze kortingscodes van Domino's Pizza heb je gemist!
Bekijk alle Domino's acties van dit moment hier
Bestel 3 pizza's en krijg de 4e gratis - Domino's Pizza korting
Bestel je pizza en ontvang gratis lavacake - Domino's Pizza korting
Alleen vandaag 4 halen, 3 betalen bij Domino's Pizza